ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πάνω από 60 χιλιάδες πολίτες ζητούν την παραίτηση της Ν.Κεραμέως (βίντεο)

Πάνω από 60 χιλιάδες πολίτες ζητούν την παραίτηση της Ν.Κεραμέως (βίντεο)

Αλυσιδωτές αντιδράσεις έχει προκαλέσει η πρωτοφανής «σφαγή» των μαθητών, οι οποίοι έμειναν εκτός τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εξαιτίας της απόφασης της Νίκης Κεραμέως να ανακληθεί η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής.

Χιλιάδες πολίτες έχουν ήδη υπογράψει και ζητούν την παραίτηση της υπουργού Παιδείας. Ήδη, 61.758 πολίτες έχουν προσθέσει το όνομά τους στο διαδικτυακό ψήφισμα ενάντια στις αναχρονιστικές αλλαγές του υπουργείου Παιδείας σε ό,τι αφορά την εισαγωγή των μαθητών στα πανεπιστήμια.

«Ζητούμε ένα υπουργείο Παιδείας με υπουργό που θα έχει υπηρετήσει χρόνια στο σχολείο και στελεχωμένο με άτομα που θα γνωρίζουν το αντικείμενο και όχι άσχετους, κάτι που η κα. Κεραμέως δεν φαίνεται ότι πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις» υπογραμμίζεται στο κείμενο του ψηφίσματος.

Όπως τονίζουν οι υπογράφοντες, «η ψυχολογία και η οικονομική δυνατότητα των μαθητών δεν είναι στα καλύτερα της και δεν μπορείτε να φέρνετε τέτοιες αλλαγές για να ευνοήσετε τα κολέγια και ειδικά με την πανδημία!».

Οι υπογράφοντες ζητούν την ανάκληση των αλλαγών της κυβέρνησης, οι οποίες οδηγούν το σχολείο πολλά χρόνια πίσω. «Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της αποδεικνύουν σταθερά ότι δεν έχει σχέση με το αντικείμενο της παιδείας και δεν δύναται να ανταπεξέλθει ως υπουργός παιδείας, σε βαθμό που απειλεί τους μαθητές και το συμφέρον τους, ειδικά όταν φέρεται επιθετικά στους μαθητές, όπως και άλλα μέλη της κυβέρνησης» υπογραμμίζουν για τη Νίκη Κεραμέως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=XvF_sva-m9o&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.