Πόσους κόλλησε με COVID-19 o «αρχιερέας» των εμβολιασμών Άδωνις στην δεξίωση του προεδρικού; (βίντεο)

Πόσους κόλλησε με COVID-19 o «αρχιερέας» των εμβολιασμών Άδωνις στην δεξίωση του προεδρικού; (βίντεο)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρά τον πλήρη εμβολιασμό του με δύο δόσεις (μάλλον με σκεύασμα Pfizer/BioNTech) λίγες ώρες νωρίτερα είχε δώσει το «παρών» σε εκδήλωση για τη δημοκρατία στο Προεδρικό Μέγαρο και αρκετοί διερωτώνται «πόσους μπορεί να έχει κολλήσει».

Ο έχων λάβει το χρίσμα άτυπα του “αρχιερέα των εμβολιασμών” όπου από την θέση του υπουργού οικονομίας και ανάπτυξης ορίζει ποιος θα εμβολιαστεί, γιατί θα εμβολιαστεί, ποιος θα χάσει μεροκάματο ή την ίδια την δουλειά του γιατί υπάρχει απλά υποψία να μεταδώσει τον κορωνοϊό και παρά τις οδηγίες της Επιτροπής και του Ν.Χαρδαλιά ότι σε περιπτώσεις συνωστισμού πρέπει να φοράμε μάσκες, ο Α.Γεωργιάδης βρέθηκε περιχαρής ανάμεσα σε πολλούς εκ των καλεσμένων για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο ενώ την επομένη και παρά των εμβολιασμό του, βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Ο Αδωνις έκανε χθες το βράδυ το PCR γιατί είχε συμπτώματα, άρα στη Γιορτή της δημοκρατίας ήταν κολλητικός. Στο δεδομένο αυτό, δε γνωρίζουμε τι ρόλο παίζει το εμβόλιο σε ό,τι αφορά τη μεταδοτικότητα και το αν προστατεύει και τους γύρω.

Φυσικά, από τη στιγμή, που ο υπουργός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό θα μπορούσε να έχει διασπείρει τον ιό στους καλεσμένους, με τους οποίους συναναστράφηκε στην εκδήλωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε τι ανακοίνωσε στην αρχή:
https://twitter.com/AdonisGeorgiadi/status/1419866592352129026

Και η απάντηση για το αν μεταδίδει!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.