Δ.Κούβελας: «Την τύχη του Άδωνι θα την έχουν όλοι όσοι εμβολιάστηκαν με Pfizer τον Ιανουάριο – Όλοι θα νοσήσουν»

Δ.Κούβελας: «Την τύχη του Άδωνι θα την έχουν όλοι όσοι εμβολιάστηκαν με Pfizer τον Ιανουάριο – Όλοι θα νοσήσουν»

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ θεωρεί ότι είναι εντελώς πλασματική η μείωση της μέσης ηλικίας ασθενών με κορωνοϊό και ότι το εμβόλιο της Pfizer δεν σε προστατεύει από τον ιό, ούτε από τις μεταλλάξεις του 100%.

Μάλιστα έδωσε και το παράδειγμα βάσει της νόσησης του Α.Γεωργιάδη ο οποίος παρά το ήταν πλήρως εμβολιασμένος έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό ενώ πλέον υπάρχουν και φόβοι μην μετέδωσε και σε άλλους.

Όπως υποστηρίζει στο 36% ήταν πάντα η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer. «Αυτό επιβεβαιώνει και η νόσηση του Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο σκεύασμα τον Γενάρη και εφόσον υπάρχει όριο είναι σαν να μην είναι εμβολιασμένος» διευκρινίζει ο κ. Κούβελας.

Ο καθηγητής αναφέρθηκε και στην αύξηση των εισαγωγών και των διασωληνωμένων σε συνδυασμό με μείωση της μέσης ηλικίας ασθενών με κορωνοϊό είναι τα επιστημονικά στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα χτες

«Δεν ισχύει ότι έπεσε η μέση ηλικία των ασθενών. Απλώς αυξήθηκε μόνο κατά μισό χρόνο η ηλικία θανάτων: από 79 έγινε 79,5» μας εξηγεί ο καθηγητής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας.

«Οι νέοι κολλάνε πολύ εύκολα σαν να έχουν κοινό κρυολόγημα. Μόνο που σήμερα γίνονται πιο πολλά τεστ και έτσι εμφανίζεται πεσμένος ο μέσος όρος της ηλικίας των νοσούντων χωρίς να έχει αλλάξει κάτι» προσθέτει.

«Το εμβόλιο της Pfizer δεν σε προστατεύει από τον ιό, ούτε από τις μεταλλάξεις του 100%. Μπορείς να νοσήσεις. Απλώς το εμβόλιο σε προστατεύει από τη βαριά νόσηση».

«Το συγκεκριμένο σκεύασμα έχει συγκεκριμένη χρονική διάρκεια» προσθέτει ο καθηγητής Φαρμακολογίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μετά τους έξι μήνες, ενδεχομένως και τους τέσσερις, είσαι εντελώς ακάλυπτος. Επομένως, πέρασε το εξάμηνο και του κυρίου Γεωργιάδη και είναι σαν ανεμβολίαστος» συνοψίζει ο ειδικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.