ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πρωταθλητής» σε δαπάνες προβολής σε Facebook και Instagram o Κ.Μητσοτάκης – 69.000 ευρώ σε 6 μήνες!

«Πρωταθλητής» σε δαπάνες προβολής σε Facebook και Instagram o Κ.Μητσοτάκης – 69.000 ευρώ σε 6 μήνες!

«Πρωταθλητής» στα χρήματα που σπαταλούνται για προβολή μέσω Facebook και Instagram είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκη, καθώς βρίσκεται μέσα στο top-10 των πολιτικών της Ευρώπης σε δαπάνες στα social media.

Ο πρωθυπουργός επάξια έφτασε στην 6η θέση δαπανώντας 68.788 Ευρώ, μόλις σε ένα εξάμηνο, σε δαπάνες προβολής του μέσω Facebook και Instagram.

«Η χώρα μας χρειάζεται ουσία, αποτέλεσμα. Όχι μόνο πόζα και επικοινωνία!» σχολιάζει με νόημα ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στο Twitter, σημειώνει μεταξύ άλλων «Στους 10 κορυφαίους πολιτικούς της Ευρώπης ο Κυριάκος #Μητσοτακης, αλλά σε δαπάνες προβολής του μέσω Facebook και Instagram. 68.788 Ευρώ μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2021! Δεν το λες και τιμητική διάκριση. Η χώρα μας χρειάζεται ουσία, αποτέλεσμα. Όχι μόνο πόζα και επικοινωνία!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.