Α.Γεωργιάδης όπως Γ.Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν» αναφώνησε εν μέσω κρίσης και φτώχειας! (βίντεο)

Α.Γεωργιάδης όπως Γ.Παπανδρέου: «Λεφτά υπάρχουν» αναφώνησε εν μέσω κρίσης και φτώχειας! (βίντεο)

Εκτός τόπου και χρόνου εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς υποστήριξε πως… «λεφτά υπάρχουν».

Μια φράση που έχει μείνει στην πολιτική ιστορία του τόπου από τον Γιώργο Παπανδρέου που λοιδορήθηκε δεόντως, ο υπουργός Ανάπτυξης, έδειξε για μια ακόμα φορά την τεράστια απόσταση που έχει από την πραγματικότητα και από το τι βιώνουν εκατομμύρια πολίτες.

Ο υπουργός Ανάπτυξης υποστήριξε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χωρίς αιδώ ότι «Λεφτά υπάρχουν γιατί τρέξαμε τις επενδύσεις, τις εξαγωγές και τον τουρισμό καλύτερα από το αναμενόμενο. Δίνουμε από αυτά που μας περισσεύουν».

Μάλιστα είπε ότι η ανεργία είναι η χαμηλότερη των τελευταίων δέκα ετών, ότι, εν ολίγοις, ούτε το χρέος είναι πρόβλημα, ούτε η έκρηξη του κορωνοϊού αφού «η χώρα φεύγει από την πανδημία».

Kαι όλο αυτό την ώρα που οι τιμές στα προϊόντα πρώτης ανάγκης έχουν αυξηθεί ραγδαία και αρκετοί Έλληνες έχουν χάσει τη δουλειά τους εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Θυμηθείτε την ιστορική φράση του Γ.Παπανδρέου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.