Ν.Χαρδαλιάς «ανέμελος» στο ΟΑΚΑ: Χωρίς μάσκα και παραβιάζοντας τα μέτρα για τον Covid-19 είδε ΑΕΚ με τον Π.Κιάμο

Ν.Χαρδαλιάς «ανέμελος» στο ΟΑΚΑ: Χωρίς μάσκα και παραβιάζοντας τα μέτρα για τον Covid-19 είδε ΑΕΚ με τον Π.Κιάμο

«Δάσκαλε που δίδασκες»: Ο Νίκος Χαρδαλιάς που εδώ και 1,5 χρόνο έδειχνε με το δάχτυλο τους πολίτες που δεν τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και έβγαινε σε πανελλαδική σύνδεση για να ανακοινώσει πρόστιμα και απειλές «ξέχασε» τη μάσκα του.

Ο Ν.Χαρδαλιάς «απελευθερωμένος» πλέον από το βάρος της διαχείρισης της πανδημίας εμφανίστηκε «ανέμελος» στο ΟΑΚΑ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό για την πρώτη αγωνιστική της Super League.

Ο νέος υφυπουργός Άμυνας παρακολούθησε την νίκη της Ένωσης, όμως στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν φαίνεται να έχει πετάξει τη μάσκα του και να μιλάει με τον τραγουδιστή Πάνο Κιάμο.

Να σημειώσουμε εδώ πως και οι δύο δεν φορούν τη μάσκα τους, παρόλα αυτά ο Πάνος Κιάμος την έχει περασμένη στο πρόσωπο του, κάτι που ίσως σημαίνει ότι την έβγαλε για τη φωτογραφία ή για να μιλήσει με τον Ν.Χαρδαλιά. Αντιθέτως ο υφυπουργός Άμυνας δεν φαίνεται να την έχει κάπου κοντά του.

Επίσης και οι δύο είναι εμβολιασμένοι, παρόλα αυτά ο νόμος ισχύει και για τους εμβολιασμένους και για τους μη. Ο νόμος αναφέρει ξεκάθαρα πως όπου υπάρχει συνωστισμός η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική. Εάν σε αυτή τη φωτογραφία ήταν κάποιος άλλος εκτός από τον Ν.Χαρδαλιά θα βλέπαμε τους «ειδικούς» να ζητούν το κλείσιμο των γηπέδων κτλ. Τώρα… ήταν απλά Κυριακή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.