ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τι ποσοστά θα έπαιρνε ένα πιθανό κόμμα Γιαννακόπουλου – Τι λένε οι αληθινές δημοσκοπήσεις

Τι ποσοστά θα έπαιρνε ένα πιθανό κόμμα Γιαννακόπουλου – Τι λένε οι αληθινές δημοσκοπήσεις

Πολύ συζήτηση γίνεται τον τελευταίο καιρό για συγκρότηση κόμματος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και κάθοδο αυτού στις εκλογές.

Ο τέως ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ φροντίζει να συντηρεί τις φήμες με διάφορες εμφανίσεις του στα social media.

Ποια όμως θα ήταν η εκλογική απήχηση ενός τέτοιου κόμματος;

Το ρεπορτάζ λοιπόν γύρω από τις κρυφές δημοσκοπήσεις (εννοείται πως δεν μιλάμε για αυτές που τα κόμματα βγάζουν προς τα έξω) δείχνουν μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Α) Το κόμμα Γιαννακόπουλου μπαίνει σίγουρα στην Βουλή.

Β) Παίρνει ψήφους από οπαδούς όλων των ομάδων όχι μόνο του Παναθηναϊκού.

Γ) Θα ήταν σίγουρα τρίτο κόμμα

Δ) Παίρνει ψήφους από όλο το πολιτικό φάσμα αλλά κυρίως από τα δεξιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά από αυτά μπορούμε να καταλάβουμε γιατί στις επίσημες δημοσκοπήσεις (αυτές των καναλιών) δεν υπάρχει ποτέ ερώτηση για κόμμα Γιαννακόπουλου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.