Δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία ο κόσμος: «Κ.Μητσοτάκη γα@@» ακούστηκε σε ζωντανή μετάδοση έξω από νοσοκομείο (βίντεο)

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο για την κυβέρνηση

Δεν αντέχει άλλο την κοροϊδία ο κόσμος: «Κ.Μητσοτάκη γα@@» ακούστηκε σε ζωντανή μετάδοση έξω από νοσοκομείο (βίντεο)

Η κοροϊδία που έχουν υποστεί οι πολίτες εδώ και περίπου δύο χρόνια από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχουν δημιουργήσει ένα πρωτοφανές κύμα οργής στην κοινωνία.

Μια κοινωνία που εμβολιάστηκε μαζικά κατά του κορωνοϊού και παρόλα αυτά καταγράφει πλέον πάνω από 21.000 νεκρούς με Covid-19 και καταγράφει καθημερινά 50.000 νέα κρούσματα.

Μια κοινωνία που αντί να πάρει την «ελευθερία» της, όπως της είχαν υποσχεθεί, μπαίνει σε ένα μερικό lockdown, με τους πολίτες να φορούν πλέον διπλές και τριπλές μάσκες και τα καταστήματα της εστίασης να κλείνουν τα μεσάνυχτα, ενώ ταυτόχρονα επιστρέφουν τα αστεία μέτρα των προηγούμενων μηνών, όπως η απαγόρευση μουσικής.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την καταστροφή στο ΕΣΥ, το οποίο πλέον εκτός από τους 7.000 υγειονομικούς δεν έχει στη διάθεση του και εκατοντάδες εμβολιασμένους υγειονομικούς που νοσούν με Covid-19.

Όλα αυτά προκαλούν νέα ξεσπάσματα οργής των πολιτών.

Τρανό παράδειγμα, η παρέμβαση μιας γυναίκας έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, κατά την διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με το δελτίο ειδήσεων του Mega.

Να θυμίσουμε ότι χθες, ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, κατήγγειλε τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εργάζεται το νοσηλευτικό προσωπικό, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχουν καταγγελίες από συναδέλφους του, ότι οι δέχονται εντολές από ανωτέρους τους να μην υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο, προκειμένου να μην εντοπιστούν θετικοί και να συνεχίσουν να εργάζονται.

Την απαράδεκτη κατάσταση στο νοσοκομείο κατήγγειλε και μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου, η οποία τόνισε ότι το προσωπικό έχει αποδεκατιστεί και ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που δείχνουν τα κανάλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.