ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Μ.Φουρθιώτης «χορεύει» το Μαξίμου: Αποκάλυψε σχέσεις αγάπης και ρουσφέτια από Κ.Χατζηδάκη και Γ.Γεραπετρίτη

Μια ακόμη φωτιά έχει ανάψει το Μαξίμου

Ο Μ.Φουρθιώτης «χορεύει» το Μαξίμου: Αποκάλυψε σχέσεις αγάπης και ρουσφέτια από Κ.Χατζηδάκη και Γ.Γεραπετρίτη

Την ώρα που αποκαλύπτονται οι σχέσεις της κυβέρνησης με τους φερόμενους ως βιαστές της Γεωργίας Μπίκα, ο υπόδικος για βαρύτατα κακουργήματα παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης προχώρησε σε μια σειρά από αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με πρωτοκλασάτους υπουργούς, όπως είχε προαναγγείλει.

Αρχικά ο Μ.Φουρθιώτης έριξε «ρουκέτες» για τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος ως γνωστόν είναι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού.

Ο υπουργός Επικρατείας με δήλωσή του ισχυρίστηκε ότι η μοναδική επικοινωνία που είχε με τον Μένιο Φουρθιώτη ήταν όταν εκείνος υποστήριζε ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του. Ωστόσο ο τηλεπαρουσιαστής αποκάλυψε μία μεταξύ τους επικοινωνία στις 28 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται από την εικόνα που δημοσιοποίησε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο Γιώργος Γεραπετρίτης απαντά στο βίντεο – αγιογραφία που του είχε κάνει ο υπόδικος παρουσιαστής. «Χρόνια πολλά κύριε Φουρθιώτη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την προβολή και την εκτίμηση. Να είστε πάντα χαμογελαστός και αγαπητός» φέρεται να απαντούσε ο υπουργός Επικρατείας. Μάλιστα η απάντηση έγινε σε χρόνο αστραπή, μέσα σε μόλις 12 λεπτά.

Τι έλεγε όμως το «ρεπορτάζ« τουΜ. Φουρθιώτη που έκανε τον Γιώργο Γεραπετρίτη να απαντήσει με έναν τόσο εγκάρδιο τρόπο; Ο τίτλος της αγιογραφίας ήταν χαρακτηριστικός. «Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου που κατέκτησε την κορυφή».

Πρόκειται για ένα σχεδόν τρίλεπτο βίντεο, το οποίο πλέκει το εγκώμιο του υπουργού:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=AtY0oUfrmqE&feature=emb_title

Γιατί επικοινωνούσε με το δεξί χέρι του Κ.Χατζηδάκη;

Ο Νίκος Σιγάλας, με τον οποίο μιλούσε συνεχώς ο Μένιος Φουρθιώτης στις 27 και 28 Ιανουαρίου 2021, είναι ο υπεύθυνος Τύπου του υπουργού Εργασίας. Είναι το δεξί χέρι του Κ. Χατζηδάκη, ο άνθρωπος για πολλές δουλειές, όχι μόνο υπεύθυνος τύπου και ενδεχομένως ο Φουρθιώτης να πληρώθηκε για τους μήνες που απαιτούσε όταν μπήκε με μπράβους στο Υπουργείο Εργασίας.

Να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Στις 4 Ιανουαρίου 2021 ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ανασχηματισμό και διώχνει τον Γιάννη Βρούτση από το υπουργείο Εργασίας. Νέος υπουργός ο Κ. Χατζηδάκης. Σύμφωνα με όσα παραδέχεται ο Μ.Φουρθιώτης στο tweet του, μίλησε 3 φορές με τον (άνθρωπο του Χατζηδάκη) Ν. Σιγάλα στις 27 Ιανουαρίου 2021 και άλλη μία στις 28 Ιανουαρίου 2021. Για ποιο λόγο; Το υπουργείο Εργασίας δεν απαντά.

Πάντως στις 28 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε από το υπουργείο Εργασίας ότι «με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Εργασίας Άννας Στρατινάκη, από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 θα καταβληθούν: 1.Τα ποσά που αναλογούν στους δικαιούχους του προγράμματος «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020 -μετά και την διαδικασία των διασταυρώσεων-, σε συνάρτηση με το άρθρο 112 του ν. 4764/2020 (ΦΕΚ Α’ 256) και την Κοινή Υπουργική Απόφαση 3297/110/22-01-2021 (ΦΕΚ Β΄ 240/25.01.2021), καθώς και το δώρο Χριστουγέννων για όλους τους μήνες μέχρι και τον Νοέμβριο 2020».

Άρα όταν ο Μ. Φουρθιώτης μιλά με τον Ν. Σιγάλα «ετοιμάζεται» η λίστα με τις πληρωμές για τους επίμαχους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο 2020! Το ότι πρόκειται για τους επίμαχους μήνες προκύπτει από συνέντευξη του Γιάννη Βρούτση στην οποία είπε: «Νομίζω ότι πήρε ποσά 3 μηνών. Φρενάρισε ο μήνας Οκτώβριος. Τον Οκτώβριο που δεν πληρώθηκε και το φρέναρα ήταν 70.000-80.000 ευρώ. Το συνολικό ποσό ήταν 200.000». Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο ο Γ. Βρούτσης έφερε ρύθμιση βάζοντας πλαφόν στην αποζημίωση από το πρόγραμμα ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ στα 6.500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμπτωση είναι όλα αυτά; Άραγε πληρώθηκε Οκτώβριο – Νοέμβριο όπως απαιτούσε ο Φουρθιώτης (και δεν τον πλήρωνε ο Βρούτσης); Και για ποια ποσά; Διότι όπως αποκάλυψε ο Βρούτσης δήλωνε που έδινε μισθό στον εαυτό του (και στους γύρω του) κοντά στα 80.000 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.