«Βόμβα» στο Μαξίμου βάζει ο M.Φουρθιώτης: «Θα αποδείξω με στοιχεία τι σχέσεις είχα με την κυβέρνηση»!

Οι αναρτήσεις του Μ.Φουρθιώτη που βάζουν στο «στόχαστρο» το δεξί χέρι του πρωθυπουργού, Γ.Γεραπετρίτη

«Βόμβα» στο Μαξίμου βάζει ο M.Φουρθιώτης: «Θα αποδείξω με στοιχεία τι σχέσεις είχα με την κυβέρνηση»!

Ο υπόδικος για βαρύτατα κακουργήματα παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, προαναγγέλλει αποκαλύψεις για τις σχέσεις του με το Μαξίμου!

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρα, είχε κατηγορήσει προσφάτως το Μαξίμου για τις σχέσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, με τον Μένιο Φουρθιώτη, επικαλούμενος δημοσίευμα φιλοκυβερνητικής εφημερίδας, η οποία τον φωτογράφιζε ως τον άνθρωπο που έκανε τα σκανδαλώδη ρουσφέτια του παρουσιαστή στην κυβέρνηση!

Όπως αυτό με την αστυνομική συνοδεία που οδήγησε στην αλυσίδα αποκαλύψεων.

Μάλιστα οι σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με την κυβέρνηση αποδείχθηκαν και από τη σύντομη διαμονή του στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και όπως αποκαλύφθηκε βρισκόταν υπό την απόλυτη προστασία της Σοφίας Νικολάου και της διευθύντριας των φυλακών.

Ο παρουσιαστής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προαναγγέλλει αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου και τα πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κύριε Τσίπρα σύντομα θα σας λυθεί η απορία… θα μπορούσατε να ρωτήσετε εμένα για την απορία σας και θα μπορούσα να σας απαντήσω και να σας αποδείξω με αποδείξεις εάν με γνωρίζει κάποιος ή όχι!!! Στην διάθεση σας», γράφει ο Μ.Φουρθιώτης στην ερώτηση που απεύθυνε στη Βουλή ο Α.Τσίπρας σχετικά με τις σχέσεις του υπόδικου με τον Γιώργο Γεραπετρίτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.