Οργή για τη δήλωση Κ.Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής»

Φόβοι για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού

Οργή για τη δήλωση Κ.Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε κάθε ευκαιρία επιβεβαιώνει ότι θεωρεί ότι είναι ο πρωθυπουργός μιας άλλης χώρας, παρόλα αυτά αυτή τη φορά ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό.

Ο Κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι «η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής».

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ελληνικής εταιρείας Viva Wallet στην οποία πρόσφατα επένδυσε η Jp Morgan. Σε διάλογο που είχε με τον CEO & Co Founder της Viva Wallet Χάρη Καρώνη, δήλωσε ότι «… όλος ο κόσμος των startups είναι και ένας κόσμος βαθιά αξιοκρατικός. Προχωράς ανάλογα με τη δουλειά σου, με την επιτυχία σου, με τη συνεισφορά σου στην εταιρεία. Και βέβαια αυτό κάνει και πάρα πολλούς νέους και λιγότερο νέους που έφυγαν από την Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης να σκέφτονται να γυρίσουν πίσω.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα με καταπληκτική ποιότητα ζωής. Αν μπορεί να προσφέρει καλή εργασία και καλές απολαβές, για κάποιον ο οποίος είναι Έλληνας η επιστροφή είναι περίπου μονόδρομος και αυτό είναι κάτι που αρχίζουμε και το βλέπουμε να γίνεται».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=239&v=WdXIfdhvzUQ&feature=emb_title

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιέγραψε μία άλλη χώρα. Δεν είδε την Ελλάδα με το ΕΣΥ στα όρια της διάλυσης, αφημένο στην τύχη του εν μέσω πανδημίας, δεν είδε τα καθημερινά σοκ που βιώνουν οι πολίτες με τις ανατιμήσεις σε βενζίνη, πετρέλαιο και ρεύμα, ούτε την προειδοποίηση της Eurostat για εφιαλτικό άλμα πάνω από το 6% στον πληθωρισμό. Ξέχασε επίσης ότι αναφέρεται στη χώρα με την υπερδιπλάσια μείωση μισθών τη διετία 2020 – 2021, με ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό με χιόνι, με πυρκαγιά, με βροχή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός ένιωσε ιδιαίτερα περήφανος για τη συγκεκριμένη δήλωση ώστε να την αναρτήσει και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για κακή του τύχη, εκατοντάδες χρήστες του απάντησαν σε σκληρή γλώσσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.