ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκάνδαλο στέγασης «μεταναστών» στην Ελλάδα: Νεοσύστατη ΜΚΟ «τσεπώνει» 7 εκατ. ευρώ σε 15 μήνες για να τους βρει σπίτι!

Σκάνδαλο στέγασης «μεταναστών» στην Ελλάδα: Νεοσύστατη ΜΚΟ «τσεπώνει» 7 εκατ. ευρώ σε 15 μήνες για να τους βρει σπίτι!

Ένα κυβερνητικό οικονομικό σκάνδαλο με διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ μέσω του προγράμματος εγκατάστασης «προσφύγων» και παράνομων μεταναστών με τον κωδικό ΕΣΤΙΑ της ΕΕ αποκαλύπτεται ότι βρίσκεται πίσω από δύο εταιρείες real estate στην Αθήνα που «χρυσώθηκαν» από την νεοσύστατη ΜΚΟ «Hopeten» με την έγκριση του υπουργείου Μετανάστευσης.

Η νεοσύστατη ΜΚΟ «Hopeten», εγγράφηκε στο Μητρώο για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε χρόνο-ρεκόρ, εξασφαλίζοντας περισσότερα από 7 εκατ. ευρώ για 15 μήνες τα οποία διοχετεύθηκαν σε δύο εταιρείες real estate!

Την ίδια εν λόγω εταιρείες καταγγέλλονται από Κινέζους επενδυτές της Golden Visa για απάτη, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχαν ελεγχθεί για «ξέπλυμα» χρήματος.

Πρόκειται για εταιρείες που «αθωώθηκαν» χάρη σε τροπολογία του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφική έρευνα του «Solomon» και των «Reporters United»: «Η καταβολή εκατομμυρίων ευρώ γίνεται μέσω μιας ΜΚΟ, η οποία δεν πληροί τα ουσιαστικά κριτήρια που όρισε η ελληνική κυβέρνηση ώστε “να μπει μια τάξη στις ΜΚΟ”, κι επιπλέον φέρεται να στήθηκε από συγγενικά πρόσωπα των υπεύθυνων των εταιρειών στις οποίες καταλήγουν τα χρήματα», τονίζεται στην έρευνα

Σήμερα Πακιστανοί, Σουδανοί, Καμερουνέζοι, Μαροκινοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Αφγανοί κλπ. και «αλληλέγγυοι» ακροαριστερών οργανώσεων, πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο για το επεισόδιο σε παράνομο τζαμί

Τον λόγο στη συγκέντρωση πήραν ο Νούρι, Ιμάμης στο τζαμί που δέχτηκε την επίθεση, ο Σέικ Γκίαζ από το Συμβούλιο Δικαιωμάτων Απόδημων Μπαγκλαντεσιανών, ο Τζαβέντ Ασλάμ πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος “Η Ενότητα”, ο Ναΐμ Ελγαντούρ πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας, ο γνωστός της ΚΕΕΡΦΑ Πέτρος Κωνσταντίνου, κλπ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία που έφτασε στο τζαμί στην οδό Βυζαντίου ενημερώνοντας τη γειτονιά και στη συνέχεια επέστρεψε μέσω της οδού Καυταντζόγλου στο πάρκο Φιξ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.