ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Οι κυρίες «έκλεψαν» την παράσταση στο επίσημο δείπνο για τον πρόεδρο της Κίνας – Πως εμφανίστηκαν;

Οι κυρίες «έκλεψαν» την παράσταση στο επίσημο δείπνο για τον πρόεδρο της Κίνας – Πως εμφανίστηκαν;

Λίγες μέρες νωρίτερα ο πρωθυπουργός της χώρας μας ταξίδεψε στην Κίνα συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη. Την επίσκεψή αυτή ανταπέδωσε ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping που έφτασε στην Ελλάδα μαζί με την σύζυγό του Peng Liyuan.

“Με χαρά καλωσορίζω τον Πρόεδρο Xi Jinping στην Ελλάδα. Στην Αθήνα επιβεβαιώνεται αυτό που διαπιστώθηκε πριν από λίγες μέρες στη Σαγκάη, ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών είναι θερμότερες από ποτέ και η συνεργασία μας είναι ανοιχτή σε πολλούς, νέους παραγωγικούς ορίζοντες” τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

https://www.instagram.com/p/B4eR2Y6Al5C/?utm_source=ig_embed
Ο Έλληνας πρωθυπουργός συνόδευσε τον Κινέζο πρόεδρο σε όλες τις επίσημες επισκέψεις του. Μία από αυτές ήταν και η ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Cosco (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων), το απόγευμα της Δευτέρας, στο λιμάνι του Πειραιά. Συνοδευόμενοι και αυτή τη φορά από τις συζύγους τους.

https://www.instagram.com/p/B4vZYXcAr40/?utm_source=ig_embed
Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος παρέθεσε δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο για τους επίσημους καλεσμένους. Το παρών έδωσαν όλα τα στελέχη της κυβέρνησης ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν και πάλι οι κυρίες τους με τα εντυπωσιακά τους φορέματα.

https://www.instagram.com/p/B4vNBQJDR6q/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B4vc73hA_oc/?utm_source=ig_embed

Η Μαρέβα Μητσοτάκη επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με clutch τσάντα και μαύρες γόβες. ξεχώρισαν με την εμφάνισή τους και η σύζυγός του Υπουργού Ανάπτυξης, Ευγενία Μανωλίδου, η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη καθώς και η σύζυγος του Περιφερειάχρη Αττικής, Μαρίνα Πατούλη.

https://www.instagram.com/p/B4wNV9jlbgM/?utm_source=ig_embed
Παρούσες στο δείπνο ήταν ακόμα η πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΊΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο, Μαριάννα Βαρδινογιάννη και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B4vcJoTH9wL/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.