ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θρασεία απάντηση «Ελληνοφρένειας» σε Κ.Μπογδάνο: «Είναι ρουφιάνος – Δεν παίρνουμε λέξη πίσω»

Θρασεία απάντηση «Ελληνοφρένειας» σε Κ.Μπογδάνο: «Είναι ρουφιάνος – Δεν παίρνουμε λέξη πίσω»

Η κόντρα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την εκπομπή «Ελληνοφρένεια» οδεύει προς τα δικαστήρια, αφού οι παρουσιαστές της εκπομπής αρνήθηκαν να πάρουν πίσω τα προσβλητικά λεγόμενά τους παρά το εξώδικο του βουλευτή της ΝΔ.

Μάλιστα συνέχισαν τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εναντίον του.

Ο Θύμιος Καλαμούκης μαζί με τον Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη δήλωσαν ότι δεν σκοπεύουν να πάρουν τίποτα πίσω και εμμένουν στην άποψη τους. Συγκεκριμένα ανέφεραν στον «αέρα»: «Ρουφιάνο τον λένε όλοι στην κοινωνία γιατί ρουφιάνος είναι. Δεν παίρνουμε πίσω ούτε λέξη. Αναμένουμε την αγωγή με τα μηδενικά να δούμε πόσο μετράει την τιμή και την υπόληψή του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε στείλει εξώδικο στους παραγωγούς επειδή τον είχαν αποκαλέσει «ρουφιάνο», μετά από υπόθεση στελέχους της ΚΝΕ ο οποίος συγκρούστηκε με άνδρες των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια διαδήλωσης και του οποίου το όνομα είχε πει στον αέρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.