Βρήκε τρόπο για να μην ψηφίσει ΠτΔ την Σακελλαροπούλου ο Α.Σαμαράς: Θα λείπει ταξίδι στις ΗΠΑ

Βρήκε τρόπο για να μην ψηφίσει ΠτΔ την Σακελλαροπούλου ο Α.Σαμαράς: Θα λείπει ταξίδι στις ΗΠΑ

Βρήκε τρόπο ο Αντώνης Σαμαράς για να μην ψηφίσει ως ΠτΔ την επιλογή του Κ.Μητσοτάκη.

Σε κρίση βρίσκεται πλέον το εσωτερικό της ΝΔ, με τον πρώην πρωθυπουργό να στέλνει μήνυμα προς την ηγεσία του κόμματος.

Την δυσαρέσκειά του για την επιλογή της πρώην προέδρου του ΣτΕ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα επιθυμεί να δείξει ο Αντώνης Σαμαράς και επέλεξε την ημέρα της εκλογής της στη Βουλή να βρίσκεται σε οικογενειακό ταξίδι στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, ο κ. Σαμαράς είχε προγραμματίσει το εν λόγω ταξίδι εδώ και έξι μήνες και δεν μπορεί να το ακυρώσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πραγματικότητα, το ταξίδι αυτό, όπως όλα δείχνουν, είναι ένας εύσχημος τρόπος για να δείξει την δυσαρέσκειά του στην ηγεσία της ΝΔ και στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί επέλεξε την κ. Σακελλαροπούλου για πρόεδρο Δημοκρατίας και όχι τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.