Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη-Πομπέο μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον

Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη-Πομπέο μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το ταξίδι του στην Ουάσιγκτον

Προσωπική επαφή και επικοινωνία έχει «χτίσει» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάικ Πομπέο, ιδίως υπό το πρίσμα της προσφυγής στη Χάγη για το σύνολο των θεμάτων Ελλάδας-Τουρκίας κάτι που επιθυμούν τόσο η Ουάσιγκτον όσο και η Άγκυρα.

Όπως αναφέρει το “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά”, μετά το ταξίδι της ελληνικής αντιπροσωπείας στις ΗΠΑ ο Πρωθυπουργός είχε μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Πομπέο σε πολύ καλό κλίμα.

Σημειώνεται ότι η πρώτη τους συνάντηση ήταν τον Οκτώβριο όταν ο Μάικ Πομπέο βρισκόταν στην Αθήνα όπου μάλιστα επισκέφθηκαν μαζί με τις συζύγους τους το Μουσείο της Ακρόπολης, έχοντας κοινό πρόγευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια Μητσοτάκης – Πομπέο συναντήθηκαν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο, ενώ ο Αμερικανός ΥΠΕΞ με τον κ. Πενς οργάνωσαν δείπνο προς τιμήν του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.