ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ.Βελόπουλος: «Όταν οι Τούρκοι καταλαμβάνουν ελληνικό έδαφος, η μόνη λύση να το ανακαταλάβουμε» (βίντεο)

Κ.Βελόπουλος: «Όταν οι Τούρκοι καταλαμβάνουν ελληνικό έδαφος, η μόνη λύση να το ανακαταλάβουμε» (βίντεο)

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Έβρο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν καταλαμβάνουν ελληνικό έδαφος το ανακαταλαμβάνουμε».

Στη σημερινή του τοποθέτηση στη Βουλή ο Κυριάκος αναφέρθηκε εκτός της κατάληψης ελληνικού εδάφους και στις δηλώσεις του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια,

«Τούρκοι στρατιώτες κατέλαβαν ελληνικό έδαφος στον Έβρο και ο υπουργός είπε πως δεν “δημιουργούμε εντάσεις για μερικές δεκάδες μέτρα” 7 Δεκεμβρίου του 2019 έλεγε πως “θα προασπίσουμε το κάθε χιλιοστό ελληνικού εδάφους”»

«Όταν καταλαμβάνουν έδαφος ελληνικό μία λύση έχεις, ανακατάληψη του εδάφους, αλλιώς θα χάσεις Αλεξανδρούπολη, θα χάσεις και Θράκη, θα χάσεις και Αιγαίο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.