ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αντώνης Μυλωνάκης για Έβρο: «Να δώσετε στην Επιτροπή το περιεχόμενο των διαβημάτων με Τουρκία – Αλλιώς λέτε ψέματα»

Αντώνης Μυλωνάκης για Έβρο: «Να δώσετε στην Επιτροπή το περιεχόμενο των διαβημάτων με Τουρκία – Αλλιώς λέτε ψέματα»

Προσπάθεια συσκότισης και υποβάθμισης του σοβαρού επεισοδίου στον Έβρο και την μετατροπή σε «γκρίζα ζώνη» της τοποθεσίας «Μελισσοκομείο» κατήγγειλε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» Αντώνης Μυλωνάκης, τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια στην συνεδρίαση της επιτροπής Εξωτερικών Άμυνας της Βουλής.

Ο Ν.Δένδιας αρνήθηκε να παραδώσει στην Επιτροπή ‘Αμυνας και Εξωτερικών, της οποίας οι συνεδριάσεις είναι απόρρητες, τα διαβήματα χαρακτηρίζοντας το περιεχόμενό τους απόρρητο. Εν συνεχεία λόγω των σφοδρών αντιδράσεων, δέχθηκε να διαβάσει έστω προφορικά τα διαβήματα, αργότερα όμως, αρνήθηκε να το πράξει.

Αφού αρνούνται να δώσουν το περιεχόμενο των διαβημάτων στην Επιτροπή ας δώσουν στην δημοσιότητα φωτογραφίες με την ελληνική σημαία να κυματίζει στην περιοχή των 16 στρεμμάτων του »Μελισσοκομείου

Αλλιώς ομολογούν ότι εκχώρησαν ελληνικό έδαφος στον εχθρό.

Μετά το τέλος της Επιτροπής (στην οποία έτσι ή αλλιώς ο Ν.Δένδιας παραδέχθηκε την «κινητικότητα του τουρκικού Στρατού επάνω στο ελληνικό έδαφος»), και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε ότι «ο φράχτης θα κατασκευαστεί αλλά δυτικότερα», επιβεβαιώνονας την «γκριζοποίηση» της περιοχής, ο Α.Μυλωνάκης προχώρησε στην εξής ανάρτηση στο twiiter:

«ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ ΣΤΟ Ν.ΕΒΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ελληνικής Λύσης!!!

ΤΑ ΔΙΑΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ !!!!!!!!!!!

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ -ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!

Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ…..ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ Η #ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.