ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Το κρυφό τηλεφώνημα Τσίπρα – Παπαδημούλη: Η παραίτηση, η «τιμωρία» και ο αντικαταστάτης

Το κρυφό τηλεφώνημα Τσίπρα – Παπαδημούλη: Η παραίτηση, η «τιμωρία» και ο αντικαταστάτης

Με τον Δημήτρη Παπαδημούλη επικοινώνησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ανακοίνωση του πρώτου ότι θα δίνει τα ενοίκια που εισπράττει από τις μισθώσεις ακινήτων του για τη στέγαση αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τού ζήτησε να αποχωρήσει από τη θέση του επικεφαλής της ευρωομάδας.

Ο Παπαδημούλης τού θύμισε ότι έχει πάρει γύρω στους 300.000 σταυρούς και η συζήτηση εξελίχθηκε άσχημα.

Τελικά, συμφωνήθηκε να μη γίνουν διαρροές από καμία πλευρά, να βγει η ανακοίνωση που βγήκε και να φύγει ο Παπαδημούλης από επικεφαλής της ομάδας των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε ουδέτερο χρόνο, μαζί με άλλες αλλαγές που θα γίνουν στο κόμμα (π.χ. ανασχηματισμός τομεαρχών), ώστε να μη φανεί σαν «τιμωρία».

Το «κλειδί» είναι ότι ο Παπαδημούλης δεν θα χάσει τη θέση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που την έχει καπαρώσει και θα τη διατηρήσει. Ποιος θα τον διαδεχθεί όταν έρθει η ώρα;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κούλογλου, που φαίνεται φαβορί, έχει ενημερώσει τον Τσίπρα ότι δεν ενδιαφέρεται για τη θέση. Η Κουντουρά είναι από τους ΑΝ.ΕΛ., ο Κόκκαλης συνεργαζόμενος, ο Γεωργούλης θα ήταν κάπως υπερβολικό… Οπότε, εκ των πραγμάτων το δαχτυλίδι πάει στον Κώστα Αρβανίτη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.