ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Μίνωα Μάτσα και η κοινή φωτογραφία στο Instagram (φωτο)

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η τούρτα έκπληξη για τα γενέθλια του Μίνωα Μάτσα και η κοινή φωτογραφία στο Instagram (φωτο)

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ετοίμασε μια έκπληξη για τα γενέθλια του αγαπημένου της Μίνωα Μάτσα.

Συγκεκριμένα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε, κατά τη διάρκεια των προβών του, με μια εντυπωσιακή τούρτα. Ο επιτυχημένος συνθέτης Μίνως Μάτσας μαζί με τους συνεργάτες του μουσικούς, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, βρίσκονται αυτές τις μέρες στο στούντιο για μία ακόμα πρόβα με αφορμή τη συναυλία που θα δοθεί την Πέμπτη στον ανοικτό αρχαιολογικό χώρο της Ρωμαϊκής Αγοράς στους Αέρηδες, στην Πλάκα.

Σχετικό στιγμιότυπο με την έκπληξη της Ολγας Κεφαλογιάννη στον σύντροφό της ανέβασαν και οι δυο στα social media με την πολιτικό να σημειώνει στη λεζάντα: «Ένα μικρό διάλειμμα στην πρόβα που κάνει ο Μίνως για την συναυλία της Πέμπτης 10/9 στη Ρωμαϊκή Αγορά με σκοπό την στήριξη της @hopegenesisorg για να του ευχηθούμε για τα γενέθλιά του! #happybirthday».

https://www.instagram.com/p/CEzenvClWnF/?utm_source=ig_embed

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ολγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει για την γνωριμία τους: «Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του».

Η ανάρτηση του γνωστού συνθέτη στο Instagram:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CEzZD3UgHLQ/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.