ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αδειάζουν» ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί… τον Τσακαλώτο

«Πόλεμος» στον ΣΥΡΙΖΑ: «Αδειάζουν» ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί… τον Τσακαλώτο

Η ταραχώδης σε πολλές φάσεις σχέση του κ. Τσίπρα με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, δεν είναι και κάτι το καινούργιο στο περιβάλλον της Κουμουνδούρου.

Στο χορό της νέας κόντρας και της ανάγκης να «μην αμφισβητηθεί ο πρόεδρος» οι προεδρικοί σήκωσαν το γάντι και έσπευσαν αν υπερασπιστούν τον Αλέξη, αδειάζοντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Μεταξύ αυτών και ο Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και με σαφείς αιχμές παίρνοντας ξεκάθαρα θέση τόνισε: «Η παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι απαράδεκτη. Το λέω ευθαρσώς. Δεν έχει να κάνει με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ή μία άλλη θεώρηση. Το λέω γιατί σε όλα τα κόμματα πρέπει και οφείλουμε και τα στελέχη, όταν υπάρχουν διαφωνίες -και εμείς έχουμε αποδείξει για τις δημοκρατικές διαδικασίες που έχουμε- να συζητάει τέτοιες διαφωνίες στα όργανα, όχι μέσω Facebook. Αν το κάναμε όλοι αυτό, γι αυτά που διαφωνούσαμε με τον κ. Τσακαλώτο, εκεί να δείτε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέση πίσω από τον Σπίρτζη και τον Αλέξη Τσίπρα πήρε και ο βουλευτής, Χρήστος Γιαννούλης. Κληθείς να σχολιάσει το ηχηρό «άδειασμα» του κ. Τσακαλώτου στην ηγεσία του κόμματος, ο κ.Γιαννούλης ανέφερε: «Δεν μπορώ να το ερμηνεύσω. Έχει πει μια λογική άποψη, το μόνο που μπορώ να ερμηνεύσω είναι κάτι απλό, δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Τσακαλώτος δεν μπορούσε να εκτιμήσει την τύχη που θα είχε η παρέμβασή του, με την γιγαντοποίηση που υπήρχε σε μια περίοδο που η χώρα φλέγεται. Μπορούσε να προβλέψει την επίδραση που θα είχε η παρέμβασή του, ενώ βρίσκεται σε ένα κόμμα που υπάρχει πρωτοφανής και ζύμωση μεταξύ των οργάνων και των θεσμικών διαδικασιών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.