ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις μάσκες: Η επιτροπή έστειλε ξανά τις ίδιες διαστάσεις! -Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή

Συνεχίζεται το αλαλούμ με τις μάσκες: Η επιτροπή έστειλε ξανά τις ίδιες διαστάσεις! -Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει η παραγωγή

Σε μεγάλο φιάσκο έχει εξελιχθεί το θέμα των δωρεάν μασκών που θα διανεμηθούν στα παιδιά στα σχολεία.

Οι μάσκες που μοιράστηκαν αρχικά ήταν… αερόστατα και κατέληξαν στον κάλαθο των αχρήστων, για εκείνο το αλαλούμ δεν τιμωρήθηκε βεβαίως κανείς, ενώ τότε η κυβέρνηση είχε δηλώσει πως θα βγουν άμεσα νέες μάσκες, ζητώντας απλά ένα συγγνώμη.

Όμως τόσες ημέρες μετά… η παραγωγή των μασκών δεν έχει ξεκινήσει ακόμη και όπως φαίνεται είναι άγνωστο το πότε θα γίνει. Ο λόγος είναι ότι η επιτροπή του Υπουργείου Υγείας που είχε στείλει τις αρχικές λάθος διαστάσεις, το 10×22 που τότε έγραφε τελικό προϊόν, τώρα έστειλε ξανά τις ίδιες διαστάσεις λέγοντας πως είναι το αρχικό προϊόν, δηλαδή το ύφασμα.

Το υπουργείο Εσωτερικών πήρε αυτές τις διαστάσεις και συνέστησε στην επιτροπή να αλλάξει τις διαστάσεις γιατί υπάρχει κίνδυνος να βγουν μικρότερες οι μάσκες από την κανονική.

Να σημειωθεί ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η παραγωγή των μασκών, αφού αναμένεται μια σωστή συνεννόηση από τους εμπλεκόμενους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πρώτη εισήγησή της η επιτροπή του Υπ. Υγείας είχε δώσει διαστάσεις 12×25 ακόμα μεγαλύτερες δηλαδή από τις μάσκες που δόθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.