ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Βολές» από Άδωνι Γεωργιάδη για την Οικονομία: «Θα καταστραφεί εάν δεν ανοίξει η αγορά»

«Βολές» από Άδωνι Γεωργιάδη για την Οικονομία: «Θα καταστραφεί εάν δεν ανοίξει η αγορά»

Συνεχίζονται οι δηλώσεις «αποστασιοποίησης» από τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος σπάει την κυβερνητική συναίνεση γύρω από το θέμα του lockdown και προειδοποιεί ότι εάν δεν ανοίξει η οικονομία η καταστροφή θα είναι τρομερή.

Την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι κυβερνητικοί παράγοντες, συμπεριλαμβανομένου του πρωθυπουργού συνεχίζουν με το «να μην χαθεί ούτε μια ζωή», ο υπουργός Ανάπτυξης υπογραμμίζει τις συνέπειες του lockdown, με τρόπο που ίσως να μην αρέσει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε περίπου μια εβδομάδα, είπε ο κ. Γεωργιάδης, όντας ίσως ο μοναδικός που επιμένει στην υλοποίηση του αρχικού σχεδίου της κυβέρνησης για lockdown που θα τελειώνει στις αρχές Δεκέμβρη, θα υπάρχει μια καθαρή εικόνα της κατάστασης και μετά θα αρχίσει η συζήτηση αν μπορούμε να ανοίξουμε και πότε. Σε κάθε περίπτωση εξήγησε πως το υπουργείο Ανάπτυξης είναι έτοιμο για κάθε ενδεχόμενο και πως το άνοιγμα θα γίνει σταδιακά.

Ο κ. Γεωργιάδης προειδοποίησε πως αν δεν μειωθούν τα κρούσματα και δεν ανοίξει η οικονομία η καταστροφή θα είναι τρομερή και σημείωσε πως ειδικά στο εμπόριο οι τζίροι μπορεί να φτάνουν το 35% με το 50% ολόκληρης της χρονιάς. Όσο για το πώς μειώνονται τα κρούσματα; Μας το είπε η κ. Παγώνη σήμερα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται άραγε περί «εκτιμήσεων» ή για μια προειδοποίηση και προς την κυβέρνηση. Ή έστω μια απόπειρα διαχωρισμού της θέση του από την πολιτική των ατέρμονων lockdown;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.