Σφοδρά πυρά Γ.Πατούλη κατά Μ.Χρυσοχοΐδη για την ανοχή σε ΚΚΕ αποκαλύπτουν το ενδοκυβερνητικό πρόβλημα

Σφοδρά πυρά Γ.Πατούλη κατά Μ.Χρυσοχοΐδη για την ανοχή σε ΚΚΕ αποκαλύπτουν το ενδοκυβερνητικό πρόβλημα

«Απασφάλισε» ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης με όσα συνέβησαν χτες και μέσω twitter επιτέθηκε κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και της κυβέρνησης, αποκαλύπτοντας το μέγεθος του ενδοκυβερνητικού προβλήματος που υπάρχει.

Την ώρα που ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προσπαθούσε να πείσει τον ελληνικό λαό ότι «δεν έγινε και τίποτε σημαντικό» που 200 άτομα έσπασαν το lockdown στο κέντρο της Αθήνας, επειδή ήταν «πολιτική εκδήλωση» και δεν ήταν «συνάθροιση» ο Γιώργος Πατούλης «πυροβόλησε» με ένα tweet του, το οποίο αποκαλύπτει τις διαθέσεις αρκετών εντός ΝΔ.

Σε αυτό αναφέρει:

“Σε τίποτα δεν διαφέρει το να μην υπάρχουν νόμοι, από το να μην εφαρμόζονται οι νόμοι” – Αριστοτέλης

Φυσικά η μπάλα παίρνει ολόκληρη την κυβέρνηση η οποία μέσω των δηλώσεων Πέτσα χτες το βράδυ αλλά και της τοποθέτησης του υπουργού Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτη προσέφερε πολιτική κάλυψη στις αερολογίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αερολογίες οι οποίες είχαν ως σκοπό να δικαιολογήσουν την αδυναμία της κυβέρνησης να τα βάλει με το ΚΚΕ την ίδια στιγμή που εφαρμόζει δρακόντεια μέτρα κατά των απλών πολιτών.

Ο Γιώργος Πατούλης είναι σαφές ότι εκφράζει την άποψη πολλών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που με τρόμο παρακολουθούσαν χτες τις κυβερνητικές επιλογές να τους εκθέτουν ενώπιον του ακροατηρίου τους, το οποίο τόσο καιρό προσπαθούσαν να πείσουν για την ανάγκη των αυστηρών μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέτρα με τεράστιο κόστος στις ζωές των απλών πολιτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.