ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εξαφανισμένοι από πάνελ και ραδιόφωνα οι υπουργοί! – Μπήκαν σε «καραντίνα» από το Μαξίμου

Εξαφανισμένοι από πάνελ και ραδιόφωνα οι υπουργοί! – Μπήκαν σε «καραντίνα» από το Μαξίμου

Υπουργοί, υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς είναι κλεισμένοι στα γραφεία τους και δεν τους επιτρέπονται οι δηλώσεις

Έλλειψη καλεσμένων έχουν σήμερα το πρώι οι πρωινές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές καθώς οι συνήθεις τους “ύποπτοι”, υπουργοί και κυβερνητικά στελέχη δεν τους βγαίνουν ούτε σε … τηλεφωνα, επικαλούμενοι διαφόρων ειδών δικαιολογίες

Όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά γιατί έχουν τεθεί σε ένα ιδιότυπο lockdown από το Μέγαρο Μαξίμου, που τρομαγμένο τόσο από τις αποκαλύψεις προσπαθεί να διαχειρισθεί επικοινωνιακά τις κυβερνητικές αντιδράσεις.

Δεν είναι φυσικά μόνον αυτό αλλά και το γεγονός ότι η αλληλουχία αποτυχημένων δηλώσεων τις προηγούμενες ημέρες, τόσο με τους “πανηγυρισμούς” για νεκρούς και ΜΕΘ, όσο και για το πότε θα ανοίξει η αγορά έχουν δημιουργήσει πολύ αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.