ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αντί να βρίσκει λύσεις για την τηλεκπαίδευση η Ν. Κεραμέως«εξυπηρετεί» το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών!

Αντί να βρίσκει λύσεις για την τηλεκπαίδευση η Ν. Κεραμέως«εξυπηρετεί» το γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών!

Μπορεί η τηλεκπαίδευση να αποτελεί για πολλές οικογένειες μεγαλύτερο πρόβλημα παρά λύση και να υπάρχει κίνδυνος μια ολόκληρη γενιά ελληνόπουλων να έχει ελλειπή βάση για την μετέπειτα πορεία τους, όμως για την κ. Κεραμέως «προτεραιότητα» αποτελεί η εξυπηρέτηση των στόχων της Γερμανίας.

Η πρώτη νομοθετική πρωτοβουλία που παρουσίασε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, χθές στο υπουργικό συμβούλιου, αφορά το Ελληνογερμανικό Ίδρυμα Νεολαίας, , με στόχο τη βελτίωση της αλληλοκατανόησης μεταξύ των νέων ανθρώπων από την Ελλάδα και τη Γερμανία. Πρόκειται για την εκπλήρωση ενός ακόμη στόχου της γερμανικής εξωτερικής πολιτικής που θέλει να επιβάλλει το δικό του αφήγημα περί “Γερμανίας” και στην Ελλάδα. Χαρακτηριστικές οι σχετικές δηλώσεις του Χάικο Μάας, υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας για το θέμα: “Η δραστηριοποίησή μου υπέρ της δημιουργίας ενός Ελληνογερμανικού Ιδρύματος Νεολαίας αποτελούσε προσωπική μου επιδίωξη και κίνητρο. Μία κοινή, ευρωπαϊκή νεολαία αποτελεί το μέλλον της Ευρώπης

Όπως αναφέρει η εκπαιδευτικός Ελένη Παπαδοπούλου «Το Ελληνογερμανικό Ιδρυμα Νεολαίας λοιπόν δεν είναι κάτι καινούριο. Επί Γερμανόφιλου Παπούλια το 2014 έγινε μία συμφωνία, στα ντουζένια της Γερμανίας, όταν η προπαγάνδα στη χώρα ότι μας σώζουν οι Γερμανοί ήταν στα φόρτε της, για την ίδρυση του ιδρύματος. Ο ΣΥΡΙΖΑ το πάγωσε θέτοντας ως προτεραιότητα την πληρωμή των αποζημιώσεων, μουρμούριζαν οι Γερμανοί επί χρόνια.»

Και από ό,τι φαίνεται επί κυβέρνησης Μητσοτάκη, πολλά μπορεί να ανεχθούμε αλλά όχι και να… μουρμουρίζουν οι Γερμανοί. Και ποιός θυμάται τις… γερμανικές αποζημιώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γι’ αυτό και η κ. Κεραμέως «έτρεξε» να διορθώσει το λάθος και να προχωρήσει η όλη υπόθεση.
Όσο για το εάν υπάρχει καμία αμφιβολία για τους σκοπού του συγκεκριμένου ιδρύματος, αρκεί μια ματιά σε μια ανάρτηση σχετικά με το μεταναστευτικό και την δράση των ΜΚΟ, την οποία φυσικά αποθεώνει. Μάλιστα η ελληνική κυβέρνηση στηλιτεύεται για την πρακτική της να κλείνει τους πρόσφυγες στους καταυλισμούς αποτρέποντας την ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ τους και των ΜΚΟ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.