ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παίρνουν τα κτήματα των Ελλήνων για να επεκτείνουν τη δομή αλλοδαπών στον Έβρο – Οργή από τους κατοίκους

Παίρνουν τα κτήματα των Ελλήνων για να επεκτείνουν τη δομή αλλοδαπών στον Έβρο – Οργή από τους κατοίκους

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη παρά τις σφοδρές αντιδράσεις να προχωρήσει στην επέκταση της δομής παράνομων μεταναστών (ΚΥΤ) στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγες μόλις ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη του κ.Μηταράκη με τους θεσμικούς και τους φορείς του Έβρου, από το αρμόδιο υπουργείο τηλεφωνούν σε ιδιοκτήτες των χωραφιών που βρίσκονται δίπλα στο υπάρχον ΚΥΤ Φυλακίου, οι οποίοι είχαν αρνηθεί να τα νοικιάσουν και τους ενημερώνουν ότι θα προχωρήσουν στην επίταξη εκτάσεων τους.

Μάλιστα θα έρθουν στην περιοχή και στελέχη του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μαζί με τον εκτιμητή τον οποίον προσέλαβαν με απευθείας ανάθεση από τις 30 Δεκεμβρίου, για να ορίσει το χρηματικό τίμημα. Πρόκειται για έναν ωμό εκβιασμό των ακριτών ιδιοκτητών γης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός Μετανάστευσης Νότης Μηταράκης σε επιστολή του προς την Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού (η οποία είχε χαρακτηρίσει τη δομή ως επικίνδυνη για την εθνική ασφάλεια) αλλά και σε συνεντεύξεις του είχε διαψεύσει την επέκταση της δομής λέγοντας πως πρόκειται απλά για «αναβάθμιση» με βελτίωση χώρων και εξοπλισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.