ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Πρόχειρο και σύντομο γεύμα» μετά την «ανεμελιά» η καταπάτηση από τον Κ.Μητσοτάκη των κανόνων συγχρωτισμού στην Ικαρία

«Πρόχειρο και σύντομο γεύμα» μετά την «ανεμελιά» η καταπάτηση από τον Κ.Μητσοτάκη των κανόνων συγχρωτισμού στην Ικαρία

Προκλητικός σε βάρος των Ελλήνων πολιτών που εδώ και έντεκα μήνες βασανίζονται από την κυβέρνηση με τα σκληρότερα και χωρίς αποτέλεσμα μέτρα κατά του κορωνοϊού, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, απολογήθηκε εκ μέρους του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη για τις παραβιάσεις των κανόνων απαγόρευσης συγχρωτισμού χθες στην Ικαρία.

Μετά την «ανεμελιά» του πρωθυπουργού κατά τη διάρκεια της ποδηλατάδας του στην Πάρνηθα, ο Χ.Ταραντίλης προσπάθησε να διαψεύσει προκλητικά αυτό που είχαν όλοι οι Έλληνες στις φωτογραφίες υποστηρίζοντας πως:

«Επρόκειτο για ένα πρόχειρο και σύντομο γεύμα που προσέφερε σε αυτόν ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης και η αναφορά σε “γλέντι στην Ικαρία”, στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας.

Ήταν μια πρόσκληση του βουλευτού, την οποία δέχτηκε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιώντας το γεύμα σε υπαίθριο χώρο με χρήση μάσκας, την οποία και έβγαλαν μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος»!

Αλήθεια… πόσοι πολίτες έχουν κληθεί να πληρώσουν εξωφρενικό πρόστιμο γιατί γευμάτισαν με τις οικογένειες τους και 1-2 φίλους;

Πολλώ δε μάλλον που στο κυβερνητικό τραπέζι χωρίς μάσκες και τα μέτρα προφύλαξης-καταστολής που έχουν επιβάλλει σε όλους τους Έλληνες συμμετείχαν δεκάδες στελέχη της ΝΔ στην Ικαρία.

Άρα σε «πρόχειρα και σύντομα γεύματα» που διαρκούν όμως πάνω από μία ώρα, μπορούν να παρακάθονται καμιά τριανταριά Έλληνες, χωρίς μάσκες και χωρίς να τους επιβληθεί κανένα πρόστιμο;

Μετά λοιπόν την «ανακάλυψη» της κυβέρνησης πως οι πολίτες μπορούν να στέλνουν μήνυμα με τον κωδικό “6” και να πηγαίνουν για ποδήλατο στην Πάρνηθα, τώρα «ανακαλύφθηκε» πως μπορούν να στήνουν και πρόχειρα γεύματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τους προηγούμενους μήνες πάλι η κυβέρνηση ζητούσε να μην της ασκείται κριτική διότι αντιμετώπιζε μία υγειονομική κρίση, τώρα είναι οι εμβολιασμοί. Άραγε… πότε θα μπορέσει να της ασκήσει κάποιος κριτική;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.