ellinikahoaxes: Τα ποντίκια πηδάνε πρώτα από το καράβι όταν βυθίζεται

ellinikahoaxes: Τα ποντίκια πηδάνε πρώτα από το καράβι όταν βυθίζεται

Πως αλλιώς θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος όταν τα φιλοκυβερνητικά ellinikahoaxes πλέον θέλουν να διαψεύσουν την ίδια την κυβέρνηση.

Η πλέον φιλοκυβερνητική ομάδα του διαδικτύου ιδιοκτησίας των Θεόδωρου Δανιηλίδη, Αθανασίου Σιτίστα, Δημητρίου Αλικάκου, Γεώργιου Γιώτη και Ανδρόνικου Κουτρούμπελη, οι οποίοι έχουν προκαλέσει τεράστια οικονομική ζημιά σε δεκάδες αντιπολιτευόμενες ιστοσελίδες υποδιόμενοι τον ρόλο των fact checkers επ’αμοιβής εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ φαίνεται να νιώθουν την “καυτή ανάσα” της δικαιοσύνης η οποία ήδη ασχολείται με τις συκοφαντίες και ψευδολογίες τους και αποφάσισαν να το “γυρίσουν”.

Έτσι έρχονται με δημοσίευμά τους διαψεύδουν πως έχουν εμβολιαστεί ένα εκατομμύριο πολίτες όπως έχει αναφέρει η κυβέρνηση.

Οι εμβολιασμοί των πολιτών στην χώρα μας συνεχίζονται, με στόχο την έξοδό μας από την πανδημία του κορωνοϊού και την επιστροφή στην κανονικότητα όπως την γνωρίζαμε.

Δημοσιεύματα ανέφεραν πως έχουν εμβολιαστεί ήδη ένα εκατομμύριο πολίτες ή αλλιώς το 10% του πληθυσμού.

Ωστόσο η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr, διαψεύδει πως έχουν εμβολιαστεί τόσοι πολίτες.

Συγκεκριμένα αναφέρουν πως: «Σύμφωνα με τα δεδομένα που παρέχονται από την Ελληνική Κυβέρνηση και κοινοποιούνται στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, μέχρι και τις 6 Μαρτίου 2021 έχουν εμβολιαστεί συνολικά 725.388 άτομα. Ο αντίστοιχος αριθμός μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2021 ήταν 697.876 άτομα».

«Από τα δημοσιεύματα, πληροφορούμαστε ότι συνολικά μέχρι και τις 6 Μαρτίου 2021 ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμών είναι 1.091.749. Ο συνολικός αριθμός των εμβολιασμών προκύπτει μετά την πρόσθεση των αριθμών των συνολικών εμβολιασμών της 1η δόσης και της 2ης δόσης (725.389 και 366.360 αντιστοίχως) και δεν θα πρέπει να συγχέεται με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έκαναν το εμβόλιο. Με απλά λόγια, άλλο ο αριθμός των εμβολιασμών και άλλο ο αριθμός τον εμβολιασμένων», τονίζεται στο δημοσίευμα των ελληνικών hoaxes.

Μάλιστα το δημοσίευμα καταλήγει αναφέροντας: «Συμπέρασμα: Εν κατακλείδι, ο αριθμός των ατόμων που έχουν εμβολιαστεί στην Ελλάδα μέχρις και τις 6 Μαρτίου 2021 ανέρχεται σε 725.388 άτομα, ενώ μία μέρα πριν (5/3/2021) οι εμβολιασμένοι ήταν 697.876. Ο αριθμός αυτός απέχει παρασάγγας από το 1.000.000 άτομα».

Τίποτα δεν τους σώζει ακόμα και αν προσκυνήσουν και ζητήσουν συγγνώμη από τα θύματά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.