Ανήμερα 21ης Απριλίου – Κυβέρνηση: «Σας απαγορεύουμε να φωνάξετε πάνω από 9 άτομα στο σπίτι σας το Πάσχα»

Ανήμερα 21ης Απριλίου – Κυβέρνηση: «Σας απαγορεύουμε να φωνάξετε πάνω από 9 άτομα στο σπίτι σας το Πάσχα»

Ανήμερα της επετείου του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου και της εγκαθίδρυσης της Χούντας, η κυβέρνηση προχωράει σε ανακοινώσεις σχετικά με το πόσα άτομα επιτρέπεται να φωνάξει ο καθένας στο σπίτι του για να γιορτάσει την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε εισηγήθηκε – μεταξύ άλλων – τον αριθμό των ατόμων που θα μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκε να μπορούν να βρίσκονται στο πασχαλινό τραπέζι έως 9 άτομα από δύο διαφορετικές οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους και μέχρι 12 άτομα αν το τραπέζι γίνεται σε εξωτερικό χώρο.

Νωρίτερα, είχε προϊδεάσει για το θέμα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σημειώνοντας ότι στόχος είναι, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος της διασποράς, να μπορούν να βρίσκονται στο γιορτινό τραπέζι άτομα από έως και δύο οικογένειες.

Τις επόμενες ώρες ή ημέρες, θα δοθούν διευκρινήσεις σχετικά με το μήνυμα που θα πρέπει να στέλνουμε (κατά πάσα πιθανότητα θα στέλνουμε SMS με κωδικό 6) .

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της αντιπολίτευσης άφησε υπονοούμενα για τις ομοιότητες της κυβέρνησης Μητσοτάκη με τη Χούντα, κάτι που αδικεί το καθεστώς τον Συνταγματαρχών, καθώς ουδέποτε απαγόρευσαν το πασχαλινό γλέντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.