ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κυβερνητικό αλαλούμ με τα SMS: Άλλοι διαρρέουν πως καταργείται στις 3 Μαΐου άλλοι στις 15!

Κυβερνητικό αλαλούμ με τα SMS: Άλλοι διαρρέουν πως καταργείται στις 3 Μαΐου άλλοι στις 15!

(upd 16:16) Κυβερνητικό αλαλούμ επικρατεί με τα SMS τις τελευταίες ώρες καθώς άλλοι κυβερνητικοί διαρρέουν πως θα καταργηθεί 3 Μαϊου και άλλοι 15, δημιουργώντας για άλλη μια φορά σύγχυση στους Έλληνες πολίτες.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι λοιμωξιολόγοι αποφάσισαν την κατάργηση του SMS μετακίνησης από τις 3 Μαΐου, δηλαδή την ερχόμενη Δευτέρα με το άνοιγμα της εστίασης και όχι από τις 15 Μαΐου, με το άνοιγμα του τουρισμού.

Τα SMS αποτελούσαν ένα πρωτοφανές μέτρο, το οποίος εφαρμόζεται μόνο στην Ελλάδα από τις 7 Νοεμβρίου του 2020 και είχε ως στόχο να τιμωρήσει και να αφαιμάξει οικονομικά του φτωχοποιημένους από το lockdown Έλληνες.

Αποτελεί την αιχμή του δόρατος του Lockdown της κυβέρνησης μαζί με την απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας και το κλείσιμο της εστίασης.

Το πρόστιμο για παράβαση του SMS είναι το ιλιγγιώδες για την εποχή ποσό των 300 ευρώ, ενώ μάλιστα ο πρωθυπουργός τον Ιανουάριο σε μία κίνηση πολιτικής αναλγησίας και απόδειξη της πλήρης αποσύνδεσής του με την κοινωνία είχε ανακοινώσει την αύξηση του στα 500 ευρώ, προτού το επαναφέρει στα 300 ευρώ μετά την λαϊκή κατακραυγή.

Το ποσό που αφαιμάχθηκε από τους ήδη φτωχοποιημένους Έλληνες με αυτό το πρωτοφανές για τα ευρωπαϊκά δεδομένα μέτρο ανέρχεται σε δεκάδες αν όχι σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Ο Νίκος Χαρδαλίας στις 6 το απόγευμα θα προβεί στις σχετικές ανακοινώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.