ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τρελό τρολάρισμα σε Βορίδη – Του θύμισαν τι έλεγε για τους μετανάστες…

Τρελό τρολάρισμα σε Βορίδη – Του θύμισαν τι έλεγε για τους μετανάστες…

Την Κυριακή 16 Μαΐου ξεκίνησαν οι εξετάσεις που παραδίδουν την ελληνική ιθαγένεια σε μετανάστες. Εξετάσεις, με τις οποίες αν γνωρίζεις ποια είναι η Βουγιουκλάκη και άλλες παρόμοιου τύπου ερωτήσεις, μπορείς να «βαφτιστείς» Έλληνας, σύμφωνα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Πολίτες με υπερκομματική ταυτότητα, αντιδρώντας σε αυτή τη μεθόδευση, ανήρτησαν πανό έξω από τα γραφεία του Υπουργείου Μετανάστευσης, στην οδό Χρυσοσπηλιωτίσσης στην Αθήνα. Στο πανό έγραφε, «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι», δηλωτικό της αντίθεσης τους στις ελληνοποιήσεις «μαϊμού».

Επίσης, φρόντισαν να θυμίσουν στον κ Βορίδη, στο Υπουργείο του οποίου υπόκειται η διαδικασία αυτών των εξετάσεων, τί έλεγαν παλαιότερα ο ίδιος και το κόμμα του, το «Ελληνικό Μέτωπο» για το θέμα της Μετανάστευσης. Έτσι, θυροκολλήθηκαν στην είσοδο του κτηρίου αφίσες του «Ελληνικού Μετώπου», του κόμματος που ηγείτο ο κ Βορίδης παλιά, όταν δεν ήταν στέλεχος της ΝΔ και ζητούσε την ψήφο των Ελλήνων για να δώσει «κόκκινη κάρτα στους λαθρομετανάστες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν ξέρουμε πόσο εκτίμησε την υπενθύμιση αυτή ο κ Υπουργός, αλλά σύμφωνα με τον Δημήτρη Ζαφειρόπουλο, ενός εκ των διοργανωτών της παρέμβασης, θα φροντίζουν συχνά στο μέλλον να του «ξεσκονίζουν» την μνήμη με παρόμοιες πρωτοβουλίες αντίστασης στον εποικισμό της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.