ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λατινοπούλου: «Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο “πρότυπο” ομορφιάς»

Α.Λατινοπούλου: «Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο “πρότυπο” ομορφιάς»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια της Ν.Δ. στην Α’ Θεσσαλονίκης έκανε ανάρτηση στο Twitter στην οποία έκανε λόγο για «την αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο “πρότυπο” ομορφιάς» που επιχειρείται να επιβληθεί.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε στο βίντεο το εξής: «Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες γυναικών, οι οποίες αναδεικνύουν τα τριχωτά σημεία του σώματός τους, αφήνουν τρίχες στα πόδια και τα φωτογραφίζουν, τρίχες στη μασχάλη, τρίχες στο μουστάκι, ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα και οτιδήποτε άλλο αντιαισθητικό υπάρχει πάνω τους».

Ακόμα, η ίδια έκανε λόγο για «ένα νέο “πρότυπο” ομορφιάς» το οποίο επιχειρείται να επιβληθεί και τόνισε πως όλο αυτό «δεν είναι φυσιολογικό», χαρακτηρίζοντας αυτές τις κατηγορίες ανθρώπων ως «νοσηρές μειοψηφίες».

Επίσης, η Αφροδίτη Λατινοπούλου επεσήμανε πως οι άνδρες έρχονται πιο κοντά αισθητικά στις γυναίκες και το αντίστροφο και πρόσθεσε: «Μια νοσηρή μειοψηφία δεν θα καταφέρει να αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς ούτε το φυσιολογικό, το οποίο έχουμε μάθει έως τώρα όλοι μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να πιστεύουμε αυτά που πιστεύαμε. Αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι μιλούν για υποτιθέμενη εξέλιξη, ας κάτσουν να ξανασκεφτούν τι σημαίνει η “εξέλιξη” διότι σε καμία περίπτωση αυτό το οποίο αναδεικνύουν δεν είναι εξέλιξη. Αυτό είναι η εποχή των σπηλαίων!».

https://twitter.com/latinopoulou/status/1399411723011043329

Φυσικά, οι αντιδράσεις ήταν πολλές και σφοδρές αναδεικνύοντας το όνομα της Αφροδίτης Λατινοπούλου στις κορυφαίες τάσεις του Twitter, με πολλούς χρήστες να υιοθετούν το στυλ της Έλενας Παπαρίζου όταν απάντησε στα επικριτικά σχόλια για τα κιλά της.

Δείτε μερικά από τα tweets με τα οποία σχολιάστηκε η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.