Συντονισμένη εκστρατεία σπίλωσης της Καρολάιν & «αθώωσης» του πιλότου από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – Τι συμβαίνει;

Συντονισμένη εκστρατεία σπίλωσης της Καρολάιν & «αθώωσης» του πιλότου από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ – Τι συμβαίνει;

Σοβαρά ερωτήματα έχουν προκληθεί τις τελευταίες ώρες από τα συντονισμένα δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού Τύπου, τα οποία προσπαθούν να σπιλώσουν την μνήμη της Καρολάιν και να «δικαιολογήσουν» τον πιλότο καθ’ ομολογία δολοφόνο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Πραγματικά διαβάσαμε απίστευτα πράγματα, πχ ότι η Καρολάιν «απειλούσε»(!) τον πιλότο με διαζύγιο ή ότι παρουσιάζεται ως «παραμυθένιος γάμος» μία σχέση μίας 14χρονης με έναν 27χρονο, (τόσο περίπου ήταν η άτυχη κοπέλα όταν “τα φτιάξανε” σύμφωνα με δημοσιεύματα) μία σχέση η οποία κινείται στα «όρια» της νομιμότητας και υποδεικνύει πολλά για τον δράστη.

Το αποκορύφωμα ήταν όμως η επιλεκτική και περίεργη «διαρροή» επιλεγμένων σελίδων από το ημερολόγιο της δολοφονημένης, η οποία προσπάθησε να παρουσιάσει την 20χρονη ως τρελή κι επιθετική και η οποία παίχτηκε ως πρώτη είδηση από σύσσωμα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, παρόλο που είναι ξεκάθαρο πως η κοπέλα βρισκόταν σε ένα άρρωστο, επικίνδυνο και χειριστικό περιβάλλον από τα 14-15 της. Ουσιαστικά τη μεγάλωσε ο δολοφόνος της.

Μάλιστα ο τίτλος της «ναυαρχίδας» των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ για το συγκεκριμένο θέμα έριχνε έμμεσα το φταίξιμο(!) στην άγρια δολοφονημένη 20χρονη κάτι που προκάλεσε την οργή χρηστών του twitter με αποτέλεσμα το συγκεκριμένο ΜΜΕ να αναγκαστεί να τον αλλάξει.

Και το ερώτημα που «καίει» είναι ένα.

Γιατί;

Γιατί συντονισμένα ο φιλοκυβερνητικός Τύπος προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να υποστηρίξει τα επιχειρήματα του πιλότου;

Αν σε αυτό το ερώτημα προστεθεί η εύλογη απορία γιατί πέρασαν 37 μέρες για να λυθεί μία υπόθεση για την οποία φαίνεται ότι υπήρχαν στοιχεία από την αρχή κι ενώ σπαταλήθηκε χρόνος με επικηρύξεις και συλλήψεις… Γεωργιανών στα σύνορα αλλά και ο «περίεργος» πλούτος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, αρχίζουν να δημιουργούνται σκέψεις και υποψίες οι οποίες είναι τερατώδεις.

Ποιον ή ποιους ξέρει και τι σχέσεις έχει με την πολιτική και οικονομική ελίτ ο πιλότος;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.