ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο.Κεφαλογιάννη κατά κυβέρνησης για τον εμβολιασμό: «Χρειάζεται πειθώ και όχι εκβιασμός»

Ο.Κεφαλογιάννη κατά κυβέρνησης για τον εμβολιασμό: «Χρειάζεται πειθώ και όχι εκβιασμός»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετη με την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν με εκβιασμούς και απειλές.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε όχι στο διχασμό και τον εκφοβισμό των πολιτών, εμφανιζόμενη εκ διαμέτρου αντίθετη με την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης. «Χρειάζεται ενότητα και όχι διχασμός για να πείσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ενδοιασμούς να πάνε να εμβολιαστούν» είπε χαρακτηριστικά.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε ότι χρειάζεται πειθώ και όχι εκφοβισμός και διχασμός. Όπως είπε δεν λειτουργεί κανένας με τον εκφοβισμό πρέπει να πείσουμε τους συμπολίτες μας και να μιλάμε με καθαρά λόγια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.