ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυβέρνηση: «Δύσπιστoι που κρατάνε πίσω την κοινωνία είναι οι ανεμβολίαστοι»! – «Μπορεί να επιβάλουμε πάλι μάσκες»!

Κυβέρνηση: «Δύσπιστoι που κρατάνε πίσω την κοινωνία είναι οι ανεμβολίαστοι»! – «Μπορεί να επιβάλουμε πάλι μάσκες»!

Η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη δήλωσε πριν λίγο ότι «Όλη η προσπάθεια που γίνεται είναι να χτίσουμε το τοίχος ανοσίας το ταχύτερο… Δεν μπορεί ένα κομμάτι της κοινωνίας που είναι δύσπιστο απέναντι στα εμβόλια να κρατάει πίσω όλη την υπόλοιπη κοινωνία και οικονομία», ανέφερε η κυρία Πελώνη. βάζοντας για άλλη μία φορά «απέναντι» το 40-45 % των ενηλίκων που δεν θέλουν να εμβολιαστούν!

Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα για επιστροφή της υποχρέωσης χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, αφού όπως τόνισε «όλα αξιολογούνται ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τα δεδομένα» όσον αφορά την πορεία της πανδημίας και την χρήση των μέτρων.

Άρα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επιβληθεί πάλι στον δύσμοιρο ελληνικό λαό να φορά μάσκες σε εξωτερικούς χώρους!

Γιατί η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό: Γιατί οι πολίτες παρά την πλύση εγκεφάλου δεν ρισκάρουν να εμβολιαστούν: Μόνο στα Ιόνια νησιά υπάρχει ένα ποσοστό 47% του ενήλικου πληθυσμού έχει ήδη ολοκληρώσει τον εμβολιασμό. Ακολουθεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όπου έχει εμβολιαστεί πλήρως το 44% του πληθυσμού.

Στον αντίποδα, το μικρότερο ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων καταγράφεται στην Στερεά Ελλάδα, όπου έχει πλήρως εμβολιαστεί μόνο το 31% του πληθυσμού.

Σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Βόρειο Αιγαίο, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο τα ποσοστά εμβολιασμού του πληθυσμού είναι πολύ χαμηλά με μόλις το 32% του πληθυσμού να είναι καλυμμένο από τη νόσο Covid με εμβόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.