ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κυβέρνηση σε πανικό: Επιστρατεύει μέχρι και influencers για τους εμβολιασμούς

Κυβέρνηση σε πανικό: Επιστρατεύει μέχρι και influencers για τους εμβολιασμούς

Εκτός από τις απειλές για πρόστιμα και «λουκέτα» η κυβέρνηση έχει και άλλα «όπλα» για να πείσει τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς θα επιστρατεύει μέχρι και… influencers!

Όπως έγινε γνωστό από χθες το Μέγαρο Μαξίμου θα βάλει τον… παπά της ενορίας, αλλά και τους δημάρχους να πείσουν τους πολίτες να εμβολιαστούν, καθώς το 70% σε εμβολιασμούς που θέλει να φτάσει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος του καλοκαιριού είναι αδύνατον.

Εκτός όμως από τους τοπικούς άρχοντες και τους ιερείς η κυβέρνηση θα ζητήσει να συνδράμουν την εκστρατεία «Πειθώ» και οι άνθρωποι με επιρροή, πρόσωπα δηλαδή οι οποίοι είναι… influencers, είτε πρόκειται για κάποιο καλλιτέχνη, αθλητή ή άλλο διάσημο πρόσωπο της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα της Δευτέρας βγήκε στη δημοσιότητα ο πίνακας που απεικονίζει την εμβολιαστική κάλυψη ανά Περιφέρεια και εν ολίγοις φανερώνει ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζαν στην κυβέρνηση, ενώ παράλληλα, το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων πολιτών δεν ξεπερνά το 40%, φτάνοντας στο 38,2% όπως ανέφερε στην ενημέρωση της Δευτέρας ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.