ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Α.Γεωργιάδης: «Ανθρωπισμός» με… μηδέν ευρώ – Τι αποκάλυψε για το φιλικό υπέρ της Ουκρανίας (φώτο)

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Α.Γεωργιάδης για το φιλικό του Ολυμπιακού υπέρ της Ουκρανίας

Α.Γεωργιάδης: «Ανθρωπισμός» με… μηδέν ευρώ – Τι αποκάλυψε για το φιλικό υπέρ της Ουκρανίας (φώτο)

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε το Σάββατο την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο «Γ.Καραϊσκάκης» σε ένα φιλικό υπέρ της Ουκρανίας. 

Όπως σας αναφέραμε ήδη στο pronews.gr στο γήπεδο υπήρχε ελάχιστος κόσμος, καθώς και η Θύρα 7 είχε ανακοινώσει ότι θα απέχει. Παρόλα αυτά τα επίσημα ήταν γεμάτα, κυρίως με στελέχη της κυβέρνησης, το ίδιο και τα δημοσιογραφικά.

Ανάμεσα τους ήταν και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανέβασε και σχετικές φωτογραφίες.

Στην πρώτη φωτογραφία μπορεί να παρατηρήσει εύκολα κάποιος ότι το γήπεδο είναι όντως άδειο, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία μπορεί να δει κάποιος το ποσό που πλήρωσε «υπέρ της Ουκρανίας» ο υπουργός.

Αν και το βλέμμα όλων έπεσε στο νύχι του Α.Γεωργιάδη, το οποίο φαίνεται ότι χρειάζεται μανικιούρ, από πίσω κρύβονται τρία νούμερα, το μηδέν, το μηδέν και το μηδέν. Ακριβώς δηλαδή και το ποσό που έδωσε ο υπουργός για την ενίσχυση της Ουκρανίας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.