ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης για Σ.Κασσελάκη: «Ήρθε από το πουθενά και έγινε πρόεδρος του κόμματος»

«Στην αρχή είχε λίγο πλάκα αλλά τα πρώτα του βήματα ως αρχηγός είναι τραγικά»

Α.Γεωργιάδης για Σ.Κασσελάκη: «Ήρθε από το πουθενά και έγινε πρόεδρος του κόμματος»

Ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «ήρθε από το πουθενά, είχε λεφτά, ξόδεψε σε σποτάκια TikTok και έγινε πρόεδρος του κόμματος».

Παράλληλα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Α.Μπέου στον Βόλο και το ζήτημα στατικής επάρκειας στο στέγαστρο Καλατράβα, ανέφερε πως «δεν έχει ξεκινήσει καλά ο κ.Κασσελάκης. Χθες, κατάφερε να κάνει δύο μεγάλα φάουλ κυρίως γιατί είναι άσχετος».

«Έχουμε πει ότι η ΝΔ δεν εμπλέκεται στις εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και μάλιστα στον Βόλο, την περασμένη φορά είχε κατέβει υποψήφια που στηριζόταν από τη ΝΔ και ο κ.Μπέος κατέβηκε ως ανεξάρτητος. Και αν εκλεγεί ο κ.Μπέος την Κυριακή, δεν θα εκλεγεί ως ΝΔ αλλά ως Μπέος. Άρα η ΝΔ δεν έχει εμπλοκή. Όταν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζητάει από τη ΝΔ κάτι με το οποίο δεν έχει σχέση το κόμμα, επειδή είναι άσχετος», σημείωσε.

Όσον αφορά στο ΟΑΚΑ, ο υπουργός Εργασίας επισήμανε ότι αυτό που συνέβη «δεν έγινε γιατί ο Μητσοτάκης είναι ανακόλουθος με αυτό που είπε αλλά γιατί ο Μητσοτάκης προχώρησε αυτό που είπε. Ξέρει ο κ.Κασσελάκης πόσο καιρό χρειάζεται για να ενταχθεί ένα έργο σε δημόσιους ευρωπαϊκούς πόρους, για να εκπονηθεί μία μελέτη και να γίνει διαγωνισμός για να ολοκληρωθεί το έργο;».

«Το φαινόμενο Κασσελάκη δεν θα μακροημερεύσει»

Σχολιάζοντας την εκλογή του κ.Κασσελάκη, ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε ότι «αυτό που έγινε στον ΣΥΡΙΖΑ είναι λίγο τρομακτικό, θα πρέπει να απασχολήσει όλα τα κόμματα. Στη ΝΔ έχουμε αλλάξει το καταστατικό και έχουμε θεσπίσει ότι για να κατέβει κάποιος υποψήφιος αρχηγός, πρέπει να είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Είχαμε διαπιστώσει ότι οι ανοικτές διαδικασίες, όπως τις είχε εισάγει στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου, ενείχαν έναν πολύ μεγάλο κίνδυνο: αυτόν που ήρθε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήρθε ένας άνθρωπος που δεν έχει κατέβει σε έναν αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία συγκέντρωση, σε ένα συνέδριο, δεν γνωρίζει τα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει πάει στους κοινωνικούς αγώνες, δεν ξέρει την πολιτική.

Ο άνθρωπος αυτός ήρθε από το πουθενά, είχε λεφτά, ξόδεψε σε σποτάκια TikTok και έγινε πρόεδρος του κόμματος. Αυτό δεν θα πάει μακριά αλλά είναι τρομακτικό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, εκτίμησε ότι «όπως εξελίσσεται το φαινόμενο Κασσελάκη, δεν θα μακροημερεύσει» και πρόσθεσε: «Στην αρχή είχε λίγο πλάκα αλλά τα πρώτα του βήματα ως αρχηγός είναι τραγικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.