ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Α.Γεωργιάδης: Ζητά να πούμε ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΔΕΗ που χτίζει βίλα – «Έκανε καλό στον ελληνικό λαό»

Προκλητικός ξανά ο Α.Γεωργιάδης - «Το χτίζει με δικά του λεφτά»

Α.Γεωργιάδης: Ζητά να πούμε ευχαριστώ στον πρόεδρο της ΔΕΗ που χτίζει βίλα – «Έκανε καλό στον ελληνικό λαό»

Απίστευτα πράγματα είπε σε μια ακόμη συνέντευξη του ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς ζήτησε από τους Έλληνες να από… ευχαριστώ γιατί είναι τυχεροί που έχουν για πρόεδρο της ΔΕΗ τον Γιώργο Στάσση! 

Ποιος είναι ο Γ.Στάσσης; Αυτός που λαμβάνει 360.000 ευρώ από τη ΔΕΗ, χτίζει βίλα 759 τμ στη Τζια κι αποφάσισε να μοιράσει 16 εκατ. ευρώ στον εαυτό του και στα άλλα golden boys της δημόσιας επιχείρησης.

Ενώ οι πολίτες έχουν φτάσει σε πλήρες αδιέξοδο αδυνατώντας να πληρώσουν τους παραφουσκωμένους λογαριασμούς της ΔΕΗ και βλέπει την διοίκηση της ΔΕΗ να μοιράζει bonus εκατομμυρίων και να χτίζει υπερπολυτελείς βίλες, ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε σήμερα ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Γ. Στάσσης «έκανε πολύ μεγάλο καλό στον ελληνικό λαό γιατί έκανε την ΔΕΗ ξανά ισχυρό παίκτη».

Όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτό. Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι υψηλές αμοιβές του Προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΔΕΗ και το γεγονός ότι ο ίδιος κτίζει δύο υπερπολυτελείς κατοικίες 759,15 τμ, σε οικόπεδο έκτασης 8.500 τμ, στην Τζιά, ο Άδ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι τον άνθρωπο αυτό «που θα μπορούσε να ζει στο εξωτερικό και να βγάζει λεφτά τον βρίζουν όλη μέρα γιατί χτίζει ένα σπίτι με τα δικά του τα λεφτά».

«Επιλέγει ο Μητσοτάκης και φέρνει έναν Έλληνα από το εξωτερικό,  οποίος δέχεται να έρθει με κάτω απ’ τα μισά λεφτά που έπαιρνε. Και λέει “ντάξει, για την Ελλάδα, γιατί είναι κίνδυνος να πέσει η ΔΕΗ, θα πάω να δουλέψω και τις γνώσεις που έχω να τις πάω στη ΔΕΗ”.

Ο κόσμος να ξέρει ότι ο κ. Στάσσης στον ελληνικό λαό έκανε πολύ μεγάλο καλό. Γιατί του έκανε πολύ μεγάλο καλό; Γιατί συνέβαλε στο να σωθεί μία εταιρεία εξαιρετικά κρίσιμη για την ελληνική κοινωνία, την έκανε ξανά ισχυρό παίκτη, αύξησε την αξία της δημόσιας περιουσίας διότι σήμερα το μερίδιο που έχει το δημόσιο στη ΔΕΗ αξίζει υπερπολλαπλάσια λεφτά απ’ όσο άξιζε το αντίστοιχο μερίδιο επί ΣΥΡΙΖΑ, κι αυτόν τον άνθρωπο που θα μπορούσε να ζει στο εξωτερικό και να βγάζει λεφτά στο εξωτερικό, τον βρίζουν όλη μέρα γιατί χτίζει ένα σπίτι με τα δικά του τα λεφτά. Ε…»

Σύμφωνα με τον υπουργό Ανάπτυξης δηλαδή, ο ελληνικός λαός πρέπει να νιώθει ευγνωμοσύνη απέναντι στον σωτήρα Γ. Στάσση που μένει στη χώρα μας και σώζει την ΔΕΗ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Marka2_/status/1521027303848955905?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.