ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Κανάκης για Κ.Μητσοτάκη: «Όταν δεν είσαι ”καθαρός” αποφεύγεις την δημόσια συζήτηση»

«...θέλεις να είναι όλα ελεγχόμενα όταν είναι να κάνεις μία δημόσια συζήτηση»

Α.Κανάκης για Κ.Μητσοτάκη: «Όταν δεν είσαι ”καθαρός” αποφεύγεις την δημόσια συζήτηση»

Ο Αντώνης Κανάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής του εκπομπής μίλησε για την πρόσκληση που απηύθυνε το «Ράδιο Αρβύλα» στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για μία ανοιχτή κουβέντα, τονίζοντας πως ενώ φάνηκε αρχικά να υπάρχει θετικό κλίμα, η τελική απάντηση δεν ήρθε ποτέ.

«Αποδεικνύεται πως όταν δεν είσαι “καθαρός”, αποφεύγεις και θέλεις να είναι όλα ελεγχόμενα όταν είναι να κάνεις μία δημόσια συζήτηση» είπε μέσα σε όλα ο Αντώνης Κανάκης.

Όπως είπε: «Καλέσαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επόμενη ημέρα αφού απευθύναμε την πρόσκληση δημοσίως, την απευθύναμε κανονικά στο γραφείο του στη Διευθύντρια Επικοινωνίας. Αυτό το κάναμε 21 Μαρτίου για να υπάρχει πολύς χρόνος και είπαμε “οποιαδήποτε ημέρα και όποτε θέλετε εσείς ελάτε”.

Δεν πήραμε καμία απάντηση μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή, όπου δόθηκε ένα τηλεφωνικό ραντεβού και μιλήσαμε με τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του πρωθυπουργού και μας είπαν ότι είναι θετικοί.

Μετά κάναμε μία συζήτηση για το ποιο θα είναι το πλαίσιο και ότι δεν θα είναι τίποτα προσυμφωνημένο, δεν θα υπάρχει τίποτα ελεγχόμενο και ότι θα κάνουμε μία συζήτηση με βάση τα Τέμπη, αλλά όχι μόνο για τα Τέμπη.

Θα συζητήσουμε γενικότερα και από την πλευρά μας δεν θα είμαστε ούτε φιλικοί αλλά ούτε και εχθρικοί. Θα είμαστε ουδέτεροι και θα μιλήσουμε με επιχειρήματα και δίκαια, λογικά για όλα» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Μου είπε ότι θα το συζητήσουν με την υπόλοιπη ομάδα και τον πρωθυπουργό. Από τότε έχουν περάσει 11 ημέρες και μεθαύριο τελειώνουμε τις εκπομπές.

Δεν υπήρξε καμία απάντηση, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά -για να είμαι ειλικρινής δεν είχα καμία ελπίδα ότι θα έρθει- ότι οι επιλογές εμφανίσεων γίνονται ή για ντολμαδάκια και αηδίες ή όταν μιλάμε στις ενημερωτικές εκπομπές μέσα σε ένα πλαίσιο είτε απόλυτα ελεγχόμενο είτε ψιλοελεγχόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να έρθει, όπως αποδεικνύεται, για να γίνει μια πραγματική συζήτηση με αντίλογο χωρίς να είναι τίποτα προσυμφωνημένο, μία ανοιχτή κουβέντα. Λυπούμαστε πολύ. Λυπούμαστε πολύ για την εξέλιξη αυτή, αν και το περιμέναμε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.