ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Λατινοπούλου: «Οι πολιτικοί δεν είναι πολίτες β’ κατηγορίας και όταν δέχονται χυδαίες επιθέσεις είναι λογικό να αντιδρούν»

Αναφέρεται στο περιστατικό με τον Α.Μπέο

Α.Λατινοπούλου: «Οι πολιτικοί δεν είναι πολίτες β’ κατηγορίας και όταν δέχονται χυδαίες επιθέσεις είναι λογικό να αντιδρούν»

Η επικεφαλής του κόμματος Φωνή Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στα social media αναφέρθηκε στο βίντεο που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να χαστουκίζει πολίτη, ο οποίος τον έβρισε. 

Η Α.Λατινοπούλου υποστήριξε ότι ναι μεν είναι καταδικαστέα η χειροδικία, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι και οι πολιτικοί είναι άνθρωποι και όταν τους βρίζουν πρέπει να αντιδρούν.

Μάλιστα, τόνισε ότι οι επιθέσεις που δεν γίνονται μόνο στην ίδια και μόνο διαδικτυακά αλλά σε πολλούς πολιτικούς και μάλιστα δια ζώσης πρέπει να σταματήσουν άμεσα γιατί σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν «δημοκρατία» αλλά ασυδοσία.

«Το ότι είσαι πολιτικός δεν σημαίνει πως είσαι πολίτης β ‘ κατηγορίας», τόνισε και πρόσθεσε πως οι απειλές, οι εκβιασμοί και οι ύβρεις θα πρέπει να τιμωρούνται στην Ελλάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.