ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Α.Μπακογιάννη: Υπέβαλε μήνυση εναντίον του Σ.Χίου – Τον κατηγορεί ότι την εξύβρισε στο Κολωνάκι

Απείλησε ότι θα την χτυπήσει με ένα μπουκάλι

Α.Μπακογιάννη: Υπέβαλε μήνυση εναντίον του Σ.Χίου – Τον κατηγορεί ότι την εξύβρισε στο Κολωνάκι

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση κατά του δημοσιογράφου, Στέφανου Χίου κατηγορώντας τον ότι την εξύβρισε στο Κολωνάκι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο συμβάντων της ΕΛ.ΑΣ το περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κολωνάκι στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου.

Όπως προκύπτει από την παραπάνω πηγή στις τέσσερις παρά πέντε η κ. Μπακογιάννη προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και υπέβαλε μήνυση για παράβαση των άρθρων 333, 361 και 42,308 Π.Κ. «Απειλή», «Εξύβριση» και «Απόπειρα απλής σωματικής βλάβης».

Ειδικότερα, ο Στέφανος Χίος σύμφωνα με το δελτίο συμβάντων φέρεται να προσέγγισε το εξωτερικό τραπέζι του καταστήματος στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου, στο οποίο βρισκόταν η κ. Μπακογιάννη και αφού της συστήθηκε, χωρίς αφορμή άρχισε να την εξυβρίζει και στη συνέχεια απείλησε ότι θα την χτυπήσει με ένα μπουκάλι.

Ο δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο από τον Αστυνομικό της συνοδείας της κ. Μπακογιάννη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την διάρκεια της αποχώρησης, ο Στέφανος συνέχιζε να εξυβρίζει και να απειλεί, τόσο την ίδια, όσο και την μητέρα της, Ντόρα Μπακογιάννη και την υπόλοιπη οικογένειά της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.