ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ανοικτή επιστολή του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Α.Μυλωνάκη προς τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

«Οι εκάστοτε κυβερνήσεις απαξιώνουν τα εν ενεργεία στελέχη μας και τις οικογένειές τους και αδιαφορούν με τρόπο προκλητικό για τους εν αποστρατεία συναδέλφους και τις οικογένειες τους»

Ανοικτή επιστολή του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Α.Μυλωνάκη προς τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Αντώνης Μυλωνάκης, βουλευτής της Ελληνικής Λύσης στην Ανατολική Αττική και απόστρατος αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού (βετεράνος πιλότος της Αεροπορίας Στρατού), καλεί με ανοικτή επιστολή του, τους συναδέλφους του, εν ενεργεία και εν αποστρατεία να στηρίξουν την προσπάθεια του Κ.Βελόπουλου, προέδρου του κόμματος και του ιδίου, για αποκατάσταση των αδικιών που υφίστανται τα στελέχη από τις εκάστοτε κυβερνήσεις

Τι αναφέρει η επιστολή του ο Α.Μυλωνάκης:

«Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου που θα κληθούμε να αποφασίσουμε για την κυβέρνηση και τους εκπροσώπους μας στο Κοινοβούλιο, σε μια ομολογουμένως πολύ κρίσιμη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα, για την οικονομία, την ασφάλεια, την υγεία, την παιδεία, τη διαβίωση, τους μισθούς, τις συντάξεις και γενικά για την καθημερινότητά μας.

Τα τεράστια προβλήματα που απασχόλησαν και απασχολούν τα στελέχη των ενόπλων μας δυνάμεων – θεσμικά, οικονομικά και επιβίωσης – παρέμειναν στάσιμα, αφού παρά την προσπάθεια που καταβάλαμε, δυστυχώς η κυβέρνηση παντελώς μας αγνόησε.

Χρόνια τώρα οι εκάστοτε κυβερνήσεις, παρά τις προεκλογικές υποσχέσεις, απαξιώνουν τα εν ενεργεία στελέχη μας και τις οικογένειές τους και αδιαφορούν με τρόπο προκλητικό για τους εν αποστρατεία συναδέλφους και τις οικογένειες τους οι οποίοι έδωσαν για πολλές δεκαετίες την ψυχή και τη ζωή τους ακόμα για τις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.

Ίσως θεωρούν αδυναμία τη μή αντίδρασή μας και την αφοσίωση στο καθήκον και στον όρκο του στρατιωτικού. Ίσως πάλι αδιαφορούν για τα πραγματικά καθημερινά μας προβλήματα γιατί θεωρούν δεδομένους τους στρατιωτικούς.

Προσωπικά αισθάνομαι περήφανος και έχω ήσυχη τη συνείδησή μου για το ότι σαν βουλευτής της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, μέσα στα κοινοβουλευτικά πλαίσια και στα περιθώρια που είχα, εκτέλεσα στο ακέραιο το καθήκον μου απέναντι στους ψηφοφόρους μου και κυρίως απέναντι στα προβλήματα των εν ενεργεία και εν αποστρατεία συναδέλφων, δίνοντας σκληρές μάχες απέναντι σε μια κυβέρνηση η οποία (όπως ακριβώς και οι προηγούμενες) αδιαφόρησε παντελώς για την επίλυσή τους.

Αρωγό στην προσπάθειά μου αυτή – και τον ευχαριστώ δημοσίως – είχα το πρόεδρο του κόμματος, τον Κυριάκο Βελόπουλο, ο οποίος έβαλε πλάτη και μπήκε μπροστά σε όλα τα προβλήματά μας στηρίζοντας με επιμονή πάντα τις θέσεις και τις δίκαιες διεκδικήσεις μας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις εκλογές που έρχονται θα είμαι εκ νέου υποψήφιος στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ στο πλευρό του Κυριάκου Βελόπουλου και ευελπιστώ στη στήριξή όλων σας ούτως ώστε να συνεχίσουμε μαζί το δύσκολο αγώνα για την επίλυση όσων το δυνατόν περισσοτέρων προβλημάτων που απασχολούν τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία στρατιωτικούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.