ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Α.Πορτοσάλτε-Δ.Οικονόμου: «Ο Κ.Μητσοτάκης έριξε τις διεθνείς τιμές φυσικού αερίου» (βίντεο)

Απίστευτα πράγματα από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ

Α.Πορτοσάλτε-Δ.Οικονόμου: «Ο Κ.Μητσοτάκης έριξε τις διεθνείς τιμές φυσικού αερίου» (βίντεο)

Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε και Δημήτρης Οικονόμου υποστήριξαν ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έριξε τις διεθνείς τιμές του φυσικού αερίου, προκαλώντας γέλιο στους τηλεθεατές. 

«Η πτώση των τιμών της ενέργειας έγινε με τη διεθνοποίηση του θέματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη», είπε γεμάτος καμάρι ο Άρης Πορτοσάλτε.

«Ε, όχι δα, την προηγούμενη ημέρα υπήρχε η έκθεση της Κομισιόν. Ήρθε εκ των υστέρων σαν σιγουρατζής να προτείνει πράγματα που έχουν ειπωθεί την προηγούμενη μέρα και να μην τα κάνει στη χώρα μας. Αυτό είναι εξοργιστικό. Θα πείσει δηλαδή ο Μητσοτάκης τους Ευρωπαίους να κάνουν κάτι για την ακρίβεια ενώ δεν τα κάνει στη χώρα του. Γελάει ο κόσμος», είπε προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο του, ο δημοσιογράφος Φοίβος Κλαυδιανός.

«Γιατί ρε παιδιά υποτιμούμε τη χώρα μας μονίμως; Δεν μπορεί οι Έλληνες πρωθυπουργοί να λένε και κάτι σωστό. Μονίμως υποτιμούμε τη χώρα, ό,τι λέει ο Μητσοτάκης, το είπανε και οι άλλοι», είπε απηυδισμένος ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Μα δεν είναι τόσο σημαντικός «παίκτης» ο Μητσοτάκης», απάντησε ο Φ. Κλαυδιανός.

«Τι είπατε κύριε συνάδελφε; Δεν είναι σημαντικός ο Μητσοτάκης; Να σας φέρω φωτογραφίες του κ. Τσίπρα. Δεν έχουμε πλέον πρωθυπουργό τον οποίο τον βάζανε στην τελευταία άκρη της φωτογραφίας, στην οικογενειακή. Πάμε παρακάτω», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, με τον Φοίβο Κλαυδιανό να μην μπορεί πλέον να συγκρατήσει το γέλιο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.