
Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα (12/05) σε ραδιοφωνική εκπομπή, παραδέχθηκε πως πράγματι έκανε μεταμόσχευση μαλλιών λέγοντας χαρακτηριστικά «ναι, έκανα μεταμόσχευση τριχωτού κεφαλής, γιατί είχα μια αραίωση».
Συμπλήρωσε πως «μου την έκανε η γιατρός, η κυρία Κορδερά». Δεν παρέλειψε ωστόσο να σχολιάσει γελώντας πως «μου κάνει εντύπωση πόσο πολύ ασχολούνται με τις τρίχες μου».
Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης επιτέθηκε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με την τοποθέτηση της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή για την αίθουσα που πήρε το όνομα του Παύλου Μπακογιάννη, τη στιγμή που δεν έχει δοθεί το όνομα του Γρηγορίου Λαμπράκη σε αντίστοιχη αίθουσα.
«Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε πως ο Παύλος Μπακογιάννης παίρνει αίθουσα επειδή ήταν μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη και όχι επειδή δολοφονήθηκε από μέλη της 17 Νοέμβρη» δήλωσε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.