ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Ακόμη μια Κυριακή κράτος και δήμος έκλεισαν το κέντρο της Αθήνας: Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Αδιαφορώντας πλήρως για τον πολίτη διοργανώνουν αθλητικές φιέστες

Ακόμη μια Κυριακή κράτος και δήμος έκλεισαν το κέντρο της Αθήνας: Που θα πάει αυτή η κατάσταση;

Για ακόμη μια φορά στην Αθήνα οι δρόμοι έκλεισαν την Κυριακή και μάλιστα για πολύ ώρα. Αφορμή ήταν τώρα ο «Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024». η κατάσταση όμως έχει φτάσει στο μη περαιτέρω.

Κάθε λίγο και λιγάκι για αφορμές όπως η σημερινή, δηλαδή η διοργάνωση αθλητικών “διεθνών” γεγονότων οι \Αρχές (δήμος υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ) κλείνουν τους κεντρικότερους δρόμους της πρωτεύου6σας τα Σ/Κ προκειμένου κάποιοι άλλοι να κάνουν το χόμπι τους και όχι μόνο.

Δεν φτάνει που τουλάχιστον η πρωτεύουσα είναι μια κορεσμένη περιοχή από το κυκλοφοριακό, δεν φτάνει που τις καθημερινές υπάρχουν και διαδηλώσεις που και αυτές κλείνουν τους δρόμους, έχουμε και τα Σ/Κ όπου όσοι έχουν την ευθύνη κλείνουν τους δρόμους έτσι απλά, σαν να κλείνουν το δρόμο έξω από το σπίτι τους, για να διευκολύνουν τι και ποιους;

Ο πολίτης όμως ταλαιπωρείται, απηυδήσει όταν το κράτος και δήμος του στερούν τη μοναδική ήμερα που έχει για να περάσει κάποιες στιγμές μακριά από τις σκοτούρες του και τα προβλήματά του.

Αυτό το αστείο πρέπει να τελειώσει κάποια φορά.΄

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θέλουν να διοργανώνουν αθλητικά δρώμενα και μάλιστα “διεθνή”, αφού τους αρέσουν τόσο πολύ τα “διεθνή” ας βρουν κάποιο άλλο χώρο εκτός του οικιστικού ιστού εκτός της Αθήνας εν πάση περιπτώσει και των μεγάλων αστικών κέντρων γιατί αυτή η επιδημία έχει αρχίσει να κτυπά και τη Θεσσαλονίκη. Έως εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.