ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτος Κ.Σκρέκας: «Μόνο 200 φούρνοι έκλεισαν – Μπορεί να μην είχαν πελατεία»!

«Στην υπόλοιπη Ευρώπη κλείνουν οι φούρνοι, όχι στην Ελλάδα γιατί δίνουν φτηνό ψωμί»

Απίστευτος Κ.Σκρέκας: «Μόνο 200 φούρνοι έκλεισαν – Μπορεί να μην είχαν πελατεία»!

Σε απίστευτες δηλώσεις προχώρησε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, στο άκουσμα καταγγελιών της Ομοσπονδίας Αρτοποιών ότι έχουν κλείσει πάνω από 200 φούρνοι, καθώς τόνισε ότι «μόνο 200 στους 15.000 φούρνος έχουν κλείσει. Αυτό μπορεί να έγινε γιατί μπορεί να μην είχαν πελατεία»!

Και όλα αυτά, την ώρα που η χώρα λόγω των δυτικών κυρώσεων στη Ρωσία, «μαστίζεται» από την ενεργειακή κρίση και την ακρίβεια, με τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά να μην «βγάζουν» το μήνα.

Ειδικότερα, αντιπαράθεση είχαν στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας και ο τομεάρχης Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Οι αναφορές του δεύτερου σε «Βατερλώ» στην ενέργεια και στο κλείσιμο πολλών μικρομεσαίων επιχειρήσεων όπως των αρτοποιείων προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σ. Φάμελος είπε ότι σύμφωνα με καταγγελίες της Ομοσπονδίας Αρτοποιών έχουν κλείσει πάνω από 200 φούρνοι και ο Κ. Σκρέκας του απάντησε: «μόνο 200 στους 15.000 φούρνος έχουν κλείσει. Αυτό μπορεί να έγινε γιατί μπορεί να μην είχαν πελατεία. Στην υπόλοιπη Ευρώπη κλείνουν οι φούρνοι, όχι στην Ελλάδα γιατί δίνουν φτηνό ψωμί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.