Απόστρατος ΠΑ: «Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης Δημητριάδης δεν θα είχαν αγοραστεί ούτε Rafale, ούτε φρεγάτες»…

Τι είπε σε συντάκτη του pronews.gr

Απόστρατος ΠΑ: «Αν δεν ήταν ο Γρηγόρης Δημητριάδης δεν θα είχαν αγοραστεί ούτε Rafale, ούτε φρεγάτες»…

Η μαρτυρία προέρχεται από, απόστρατο σήμερα, ανώτατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην εκτέλεση των αποφάσεων για την προμήθεια των μαχητικών Rafale F.3R, των όπλων τους, καθώς και την σύνταξη της μελέτης για την αναγκαιότητας αναβάθμισης/εκσυγχρονισμού των F-16 Block 50.

Αφορά τον παραιτηθέντα, λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών, γ.γ. του πρωθυπουργικού γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη.

Την παραθέτουμε απλά και μόνο «για την ιστορία και το αντικειμενικό του πράγματος».

Κι επειδή ο εν λόγω αποστρατεύθηκε από τη νυν κυβέρνηση (απόλυτα άδικα) και φυσικά ουδόλως διαθέτει φιλικά αισθήματα για τις μεθοδεύσεις στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας της εκεί πολιτικής ηγεσίας, έχουν μια ιδιαίτερη αξία αυτά που λέει.

Και παραθέτουμε τα λόγια του όπως ακριβώς τα είπε σε συντάκτη του pronews.gr:

«Δεν ξέρω τι έγινε στις υποκλοπές. Μπορεί ο Δημητριάδης να έχει ευθύνη, μπορεί και όχι.

Εσείς σίγουρα ξέρετε περισσότερα από μένα για να του ασκείται τόσο σφοδρή κριτική.

Αλλά νομίζω ότι για την ΕΥΠ υπεύθυνος ήταν άλλος στο Μαξίμου, όχι ο Δημητριάδης.

Αυτό που ξέρω σίγουρα και μπορώ να σου πω για τα θέματα που συνεργάστηκα κάποτε μαζί του, είναι ότι αν δεν ήταν ο Δημητριάδης, δεν θα είχαμε πάρει ούτε τα Rafale, ούτε τις φρεγάτες, ούτε τίποτα.

Ήταν ο μοναδικός στο Μαξίμου που έδειχνε να έχει κουλτούρα ασφάλειας. Και στο λέω εγώ που στο τέλος με αποστράτευσαν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία: Ο εν λόγω αποστρατευθείς ανώτατος αξιωματικός και ένας από τους καλύτερους πιλότους που έβγαλε ποτέ η Πολεμική Αεροπορία εργάζεται σε εταιρεία εστίασης αυτή την στιγμή για να μπορέσει να ζήσει την οικογένειά του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.