ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Δ.Νατσιός: «Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη – Βγάλτε μας κυβέρνηση να διορθώσουμε την πατρίδα μας»

«Πρέπει να ξαναφέρουμε πάλι τον Έλληνα στο βάθρο που του αξίζει με ψηλά το κεφάλι» ανέφερε

Δ.Νατσιός: «Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη – Βγάλτε μας κυβέρνηση να διορθώσουμε την πατρίδα μας»

Ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, όπου παρουσιάστηκαν και υποψήφιοι ευρωβουλευτές τόνισε ότι «είμαστε απροσκύνητοι και θα παραμείνουμε τέτοιοι, είμαστε αλύγιστοι , είμαστε η ΝΙΚΗ”».

“Είμαστε η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, βγάλτε μας κυβέρνηση να διορθώσουμε την πατρίδα μας. Τι Μητσοτάκης, τι Κασσελάκης, ίδιοι είναι”, τόνισε ο Δ.Νατσιός.

Ο Δ.Νατσιός εξέφρασε την πεποίθηση ότι την 9η Ιουνίου, ” εμείς θα χύνουμε δάκρυα χαράς και πανηγυριού και άλλοι οδύνης”, λέγοντας ότι “η ταυτότητα της ΝΙΚΗΣ είναι η ταυτότητα της Ρωμιοσύνης”.

“Πρέπει να ξαναφέρουμε πάλι τον Έλληνα στο βάθρο που του αξίζει με ψηλά το κεφάλι, κομίζοντας πολιτισμό που εδράζεται στον Παρθενώνα και την Αγιά Σοφιά. Έτσι προσέρχεσαι στην Ευρώπη” είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δ.Νατσιός μίλησε για “προδοσία” με τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στις κατηγορίες του πρωθυπουργού για “εργαλειοποίηση” της πίστης από τη ΝΙΚΗ απάντησε ότι αυτές θα στραφούν εναντίον του Κ.Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, έστρεψε τα πυρά του κατά του νόμου για τον πολιτικό γάμο ομοφυλόφιλων ζευγαριών, τον οποίο χαρακτήρισε ως τη “μεγαλύτερη προσβολή” για την ελληνική οικογένεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.